24 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 158 share-uri

In 2014, harta lumii se va schimba, spune Joy Ayyad, o astroloaga faimoasa din Egipt, cunoscuta drept "regina profetiilor" datorita acuratetii previziunilor sale. Descopera care sunt principalele previziuni pentru 2014 conform clarvazatoarei egiptene!

Joy Ayyad este un astrolog si numerolog din Cairo, cunoscuta in Egipt drept “regina profetiilor” gratie previziunilor sale din trecut care s-au dovedit corecte de-a lungul timpului. Intr-o tara in care prevederea viitorului aproape ca a devenit o meserie in sine, previziunile sale moderate si de bun simt sunt luate in serios de multe persoane, chiar de catre de personaje importante din sfera politicului. Cum asa, cand egiptenii, prin natura lor, sunt sceptici atunci cand vine vorba de “clarvazatorii” si “mediumii” inchipuiti? Cum le-a castigat increderea? Ei bine, in urma cu ceva timp Joy Ayyad a facut previziuni legate de Orientul Mijlociu si de restul lumii care anterior s-au dovedit exacte.

Joy Ayyad este cea care a prezis inlaturarea presedintelui Mohamed Morsi atunci cand pozitia sa nu parea amenintata cu nimic, a prevazut atacul terorist din biserica al-Qiddissin din Alexandria, moartea vicepresedintelui Egiptului Omar Suleiman, cutremurul din Iran, uraganul din Statele Unite, “primavara araba”, conflictul din Siria. La sfarsitului lui 2013 vorbea despre o calamitate naturala care va afecta Egiptul si anume caderea de zapada. Intr-adevar, in decembrie 2013, a fost prima oara cand dupa 112 ani zapada s-a asternut peste Cairo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

In 2014, harta lumii se va schimba...

Joy Ayyad are studii de specialitate in arta franceza, insa este pasionata de domeniul astrologiei si al numerologiei. Iata ce declara Joy Ayyad in decembrie 2013 intr-un interviu acordat revistei voiceofrussia.com:

“In general, se vor schimba multe in lume foarte curand. Cele mai importante evenimente care au determinat inceputul unei noi ere au avut deja loc in 2013. Pana acum, multe dintre aceste evenimente sunt ascunse lumii, insa vom afla despre ele mai tarziu. Si acum trebuie sa asteptam cu totii vremuri noi. Sunt pe cale sa vina.”

In 2014, harta lumii se va schimba, ceea ce va afecta si Rusia. In acelasi timp, Rusia va trebui sa lupte impotriva unui mare atac terorist. Va reusi gratie structurilor sale de aplicare a legii si datorita unor anumite tehnologii despre care nu se stie, insa care in realitate sunt cele mai desavarsite din lume.” In acelasi timp, si Emiratele Arabe Unite vor lua masuri impotriva teroristilor, implementand sentinte cu moartea pentru teroristi.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Pentru aceeasi publicatie, Joy Ayyad a enuntat si alte previziuni. Ea afirma ca Rusia va redeveni iarasi o mare putere in lume, intorcandu-se la influenta sa anterioara in lume si castigand mai multa greutate politica decat America sau China. Este posibil ca Rusia sa initieze chiar crearea unei noi monede independente. Totodata, marturisea ca Egiptul isi va recastiga rolul sau de lider printre Statele Arabe si ca intre Rusia si Egipt se va forma o uniune stabila. Aceste doua tari se vor apropia in 2014 si ambele, dupa anumite nenorociri, vor ajunge la impliniri. Conform prezicatoarei, viitorul conducator egiptean care va aduce prosperitate si victoriei tarii va avea trei de “M” in numele sau.

Foto homepage: Previziuni, Viitor via Shutterstock

Foto int: Profetii, Astrologie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri