10 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 158 share-uri

Cate dintre aceste obiceiuri le bifezi?

1. Mergeti la culcare in acelasi timp

Iti amintesti inceputul relatiei voastre cand abia asteptati sa mergeti impreuna in pat ca sa faceti dragoste? Cuplurile fericite rezista tenatatiei de a merge la culcare la ore diferite. Ei merg la culcare in acelasi timp, chiar daca unul dintre parteneri se trezeste mai tarziu ca s afaca lucruri, in timp ce partenerul sau doarme. Iar cand isi ating pielea, corpurile, aceste atingeri provoaca aceleasi emotii pe care le provocau si in primele zile cand erati impreuna, asta daca amandoi sunt atat de obositi incat nu mai simt atractie sexuala.

2. Este bine sa cultivati preocupari comune

Cand pasiunea unul pentru celalalt s-a mai temperat, este frumos sa realizati care sunt acele lucruri pe care le aveti in comun si pe care le puteti face impreuna cu placere. Daca nu aveti pasiuni comune de la inceput, in cuplurile fericite, partenerii reusesc sa le dezvolte. De asemenea nu uitati de propria voastra persoana, cultivati si pasiuni personale. In acest fel nu dezvoltati acea dependenta unul fata de celalalt si in acelasi timp ramaneti interesanti unul pentru celalalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Foto: Shutterstock.com; cuplu, cuplu fericit

3. Cuplurile fericite se tin de mana cand merg pe strada

Cuplurile fericite le vedem. Merg pe strada tinandu-se de mana confortabil, sau fiind unul langa celalalt. :)

4. Increderea si iertarea trebuie sa fie atitudini obisnuite in viata cuplurilor fericite

Atunci cand au neintelegeri si certuri, daca nu le pot rezolva, cuplurile fericite isi ofera incredere si iertare unul celuilalt.

5. In cuplurile fericite, partenerii se concentreaza mai mult asupra calitatilor si nu asupra defectelor

Daca te uiti la ceea ce ti se pare ca partenerul tau face gresit, totdeauna poti gasi ceva. La fel poti observa si daca ei fac bine. Chiar depinde din ce perspectiva privesti. Cuplurile fericite se concentreaza asupra pozitivitatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri