Descopera care sunt cele 10 trucuri de frumusete care au invins timpul intr-un mod aproape miraculos!

Va propunem spre lecturare un frumos poem care a facut inconjurul internetului si care i-a fost atribuit in mod gresit lui Audrey Hepburn. Autorul acestor randuri cunoscute sub numele de “Trucuri de frumusete care au depasit proba timpului“ (Time Tested Beauty Tips) este de fapt Sam Levenson. Se pare ca umoristul american le-a scris pentru nepotul sau.

In 1989, Audrey a fost invitata in cadrul unui show tv francez numit "Du côté de chez Fred" in calitate de reprezentant UNICEF. La sfarsitul emisiunii, Audrey a citit scrisoarea lui Sam Levenson, declarandu-se indragostita de aceste randuri.

Poate ca greseala este insa “bine intentionata” sau “scuzabila” din moment ce aceste randuri despre frumusetea feminina sunt asociate unei frumuseti autentice, nemuritoare – Audrey Hepburn.

Audrey Hepburn: 10 trucuri de frumusete care au invins timpul

Foto homepage si int: Audrey Hepburn via alan berning - flickr.com

  1. Ca sa ai buze atragatoare, spune cuvinte blande, care alina.
  2. Ca sa ai ochi frumosi, cauta binele din oameni.
  3. Ca sa fii subtire ca o trestie, imparte din mancarea ta si unui flamand.
  4. Ca sa ai un par frumos, lasa un copil sa-si treaca degetele prin el o data pe zi.
  5. Ca sa fii sigura pe tine, mergi cu increderea ca nu vei merge niciodata singura.
  6. Oamenii, chiar mai mult decat obiectele, au nevoie de restaurare, reinnoire, revitalizare, recuperare. Au nevoie sa fie adusi pe drumul cel buni. Nu “arunca” niciodata pe nimeni.
  7. Intotdeauna aminteste-ti: daca ai nevoie vreodata de o mana de ajutor, o sa gasesti una la sfarsitul bratului tau.
  8. Pe masura ce inaintezi in varsta, vei descoperi ca ai doua maini: una pentru a te ajuta pe tine, cealalta pentru a-i ajuta pe altii.
  9. Frumusetea unei femei nu se afla in hainele pe care le poarta, in infatisarea pe care o are sau in felul in care isi piaptana parul. Frumusetea unei femei trebuie vazuta in lumina din ochii ei. Acolo este poarta catre inima ei, locul in care vietuieste dragostea.
  10. Adevarata frumusetea a unei femei nu este reflectata de frumusetea ei exterioara, nici de aparente. Adevarata frumusete a unei femei este reflectata in sufletul ei, in afectiunea pe care o ofera cu atata dragostea, in pasiunea pe care o pune in orice. Iar frumusetea unei femei, pe masura ce anii trec, doar creste.

Autor: Sam Levenson


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri