17 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 235 share-uri

Dezvolta-ti inteligenta emotionala si capacitatea de a face fata problemelor din viata ta! Siguranta de sine se invata. "Capul sus, vei vedea cum toata lumea din jurul tau se schimba", i-a spus un profesor de tango elevului sau… Fii mai puternic/a emotional si psihic!

CUVINTE CHEIE de retinut: incredere de sine, siguranta, succes, putere emotionala, putere psihica, succes

1. Oamenii siguri de ei nu raman agatati de trecut

Persoanele care sunt puternice din punct de vedere mental si emotional se concentreaza mai mult asupra momentului present si asupra viitorului apropiat. Ei inteleg ca trecutul este o chestiune ce nu mai poate fi controlata in vreun fel si ca viitorul indepartat este la fel de greu de prezis precum vremea din iarna viitoare.

Foto: Shutterstock.com; femeie increzatoare, femeie

2. Oamenii increzatori nu raman intr-o zona de confort

Chiar daca nu iti dai seama, zona confortabila este de fapt un loc foarte periculos, este un abis negru si toti cei care raman acolo isi pierd identitatea. Sa ramai in zona de confort, sa iti fie frica sa incerci lucruri noi inseamna sa renunti la viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

3. Oamenii puternici din punct de vedere emotional asculta opiniile celorlalti

Doar oamenii prosti cred ca sunt suficienti sub toate aspectele. Daca cineva are o idee mai buna sau un sfat bun, sau o perspectiva noua, este mai bine sa o acceptam si nu sa lasam ego-ul sa ne manipuleze.

4. Oamenii siguri de ei nu evita schimbarea

Ceea ce inteleg acest oameni, spre deosebire de multi altii este faptul ca schimbarile care apar in viata noastra nu pot fi evitate. Sa incerci sa eviti inevitabilul este fara sens, de aceea sa incerci sa eviti schimbarile este fara sens; este o pierdere de timp si energie.

5. Oamenii puternici emotional si psihic sunt foarte deschisi la nou

Pentru ca ei stiu ca nu au cum sa cunoasca totul. Chiar si lucrurile pe care avem impresia ca le stim foarte bine se pot dovedi a fi in final, nu in totalitate adevarate. Daca nu esti deschis, iti negi sansele de a invata lucruri noi. Daca incetezi sa inveti, incetezi sa traiesti.

HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

6. Oamenii siguri de ei nu ii lasa pe ceilalti sa ia decizii in locul lor

Doar tu trebuie sa fii persoana care sa ia decizii in privinta vietii tale; nu ii poti lasa pe ceilalti sa decida ce este mai bine pentru tine. Daca nu ai curajul de a gresi, atunci inseamna ca nu ai nici curajul de a avea succes!

7. Oamenii increzatori in ei insisi nu sunt gelosi pe succesul altora

Cand ceilalti au un success, ar trebui sa ne bucuram din toata inima. Daca ei pot, inseamna ca si tu poti. Succesul celorlalti ar trebui sa fie o motivatie pentru tine ca sa mergi mai departe cu incredere.

Foto homepage: Shutterstock.com; incredere


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri