Aceasta carte corespunde intru totul exigentelor pe care le au cititorii mei: mancare foarte rapida, gustoasa, nutritiva, ce se poate savura in fiecare zi a saptamanii.

Elaborarea acestor retete a fost o experienta complet noua pentru mine si, de aceea, m-am asigurat ca toate sunt metodic scrise, ingenioase, atragatoare si amuzante, in acelasi timp continand ingrediente care sa va frapeze cu arome inedite! Probabil ca nu voi mai scrie niciodata o astfel de carte de bucate, dar va asigur ca aceasta va fi temelia pe care se vor dezvolta abilitatile dumneavoastra de a crea surprinzator de repede meniuri exceptionale.

M-am inspirat din arta culinara a intregii lumi, adunand arome pe care le iubim cu totii, inovand jucaus preparatele clasice cu pui, cotlet si paste, aruncand o privire la mancarurile de inspiratie asiatica si la magnificele arome marocane, propunand megasalate — si multe, multe altele. Am incercat, practic, sa cuprind toate tipurile de mancare de care ati putea fi interesati. Iar acestea sunt unele dintre cele mai rapide si mai usoare mese pe care le-am pregatit eu vreodata.

Retetele au fost testate iar si iar, pentru a ma asigura ca aceasta carte va fi un ajutor de nadejde pentru intreaga familie, chiar si atunci cand o veti da mai departe. Cred ca, folosind-o, veti incepe s-o adorati — eu sunt foarte mandru de ea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Este, categoric, cea mai echilibrata si mai captivanta carte dupa care puteti gati zilnic, pe care am vazut-o vreodata. Iar daca v-a placut Gateste in 30 de minute cu Jamie, aceasta va va fermeca de-a dreptul.

Jamie Oliver a inceput sa gateasca intr-un pub detinut de parintii sai — The Cricketers, din localitatea Clavering, comitatul Essex — la varsta de 8 ani. Dupa ce a absolvit scoala, si-a inceput cariera de maestru bucatar, care l-a indreptat spre River Café, unde a fost remarcat de o companie de productie pentru televiziune.

Cariera sa in televiziune si in domeniul editorial a debutat in 1999 cu seria The Naked Chef. De atunci, el a deschis restaurantul Fifteen din Londra, a reusit sa faca schimbari in meniurile cantinelor scolare din Marea Britanie si a revolutionat gatitul acasa. Organizatia sa caritabila incearca sa imbunatateasca viata oamenilor printr-o hrana mai buna. Aceasta opereaza in cadrul restaurantelor Fifteen (in care sunt instruiti tinerii defavorizati ce isi doresc o cariera in alimentatia publica) si in cadrul centrelor Ministry of Food (ce le ofera sprijin celor care vor sa invete sa gateasca). Jamie a creat si Home Cooking Skills, un curs pentru scolile gimnaziale autorizat de BTEC, dar este implicat si in Kitchen Garden Project, un program nou de educatie alimentara pentru elevii din scolile primare.

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri