3 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Anul 2013 abia s-a incheiat, dar lectiile sale despre umanitate nu vor fi uitate. Sensibilitatea unor oameni din intreaga lume ne-a uimit, ne-a facut adesea sa plangem. De cate ori nu ni s-a intamplat sa ne stergem lacrimile si sa plangem pe infundate, cu castile pe urechi la birou, in momentul cand am primit un video viral de la un prieten? Dar ghiciti ce? Nu eram singure/singuri. Colegii nostri faceau acelasi lucru...

Acestea sunt povestile care ne-au emotionat pe noi cel mai mult. Speram ca nu vor fi uitate, iar 2014 va fi un an al caritatii si sensibilitatii! :)

1. Cea mai sfasietoare poveste de dragoste in imagini!

Angelo Merentino, un cunoscut fotograf, a hotarat sa impartaseasca cu intreaga lume povestea lui terifianta: in urma cu cativa ani a intalnit-o pe Jennifer. A fost dragoste la prima vedere, a stiut ca ea este aleasa. S-au casatorit in Central Park, New York, inconjurati de familie si prieteni.

La numai cinci luni dupa nunta, Jen a fost diagnosticata cu cancer la san:
“Imi amintesc momentul perfect… Vocea lui Jen si durerea care m-a cuprins. Acea durere nu a trecut nici macar acum. Nu pot sa uit cum ne-am uitat unul in ochii celuilalt si ne-am tinut de mana, spunandu-ne <<Suntem impreuna, vom fi bine!>>".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Via Kudika.ro

2. Clipul rusesc care a facut o lume intreaga sa planga…

...nu mai este nevoie de cuvinte, trebuie sa il vedeti:

3. Daca pentru o secunda… Un fotograf imortalizeaza o secunda fara griji

Mai multi bolnavi de cancer au primit in dar o secunda memorabila! Fundatia Miami, impreuna cu Leo Burnett Franta au invitat 20 de pacienti de cancer sa ia parte la o transformare unica. Filmul prezinta aceasta aventura impresionanta:

Foto: Shutterstock.com; femeie care plange

4. Uneori, schimbarile vin din exterior spre interior!

Aceasta este schimbarea de look a unui veteran de razboi care s-a confruntat cu saracia si alcoolismul, devenind vagabond… Un ONG din Statele Unite a avut aceasta idee de a-l ajuta pe Jim Wolf sa isi schimbe total perspectiva asupra vietii sale, schimbandu-i de fapt imaginea!

5. Nu exista perfectiune…

Persoane cu dizabilitati devin modele pentru manechine care sunt create dupa asemanarea lor. Cum reactioneaza oamenii?

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

6. Asa a reactionat un bebelus adorabil, la cantecul mamei sale:

Acest clip are aproape 30 de milioane de vizualizari pe YouTube. Este cu adevarat emotionant:

7. Un tatic a imortalizat primul an de viata al bebelusului sau:

Ward Miles - First Year from BenjaminScot on Vimeo.

8. Primele 100 de zile ale unor ursuleti panda ne-au topit inimile:

9. La ce s-au uitat 5 milioane de oameni: probabil cea mai emotionanta reclama:

Via @Yuppy.ro

Sa ai un pachet de servetele la indemana inainte sa urmaresti aceasta reclama. Te va face sa plangi.
Eh, bine se poate. Compania de telefonie thailandeza TrueMove H a realizat o reclama care ar putea fi foarte usor folosita ca lectie de regie si sorytelling pentru marile studiouri de productie. Cu o poveste spusa impecabil, cu tensiuni si rasturnari de situatie, cu un mesaj emotionant si plin de inteles, TrueMove H a reusit sa atraga atentia intregii lumii cu un clip low-budget de doar trei minute. Reclama se numeste „Giving” unui barbat care este recompensat pentru faptele sale bune facute de-a lungul vietii.

10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag 10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

10. Si…. Am aflat ca intr-adevar, Mos Craciun exista!

Via Youppy.ro

Poate ca voi nu mai credeti demult in Mos Craciun, dar pentru pasagerii companiei aeriene WestJet Mosul inca exista. Ba chiar le-a indeplinit si cateva dorinte.

Compania aneriana WestJet l-a adus pe Mos in aeroport si a pus la cale un mic miracol de Craciun. Cu ajutorul unui ecran interactiv montat in sala de asteptare a doua aeroporturi, cel din Toronta si cel din Hamilton, Mos Craciun a putut afla ce isi doresc pasagerii sa primeasca de Craciun.

Apoi, in timp ce acestia zburau spre destinatie, si-a trimis elfii la cumparaturi si le-a indeplinit toate dorintele. Toate! Fie ca si-au dorit sosete, fie ca si-au dorit o tableta sau un televizor, Mosul a avut grija sa indeplineasca toate dorintele de pe lista si sa ii faca pe oameni sa creada, macar pentru o zi, ca miracolele se pot intampla.

10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume De purtat: 10 fuste cochete cu aspect satinat pentru această primăvară!

Mare a fost surpriza pasagerilor cand, in locul bagajelor, pe banda rulanta au inceput sa apara cadouri cu numele lor scrise pe eticheta. Frumos. Tare frumos.

Iti recomandam si: Top 2013: 11 Imagini si momente emotionante DIN ROMANIA, care sa te faca sa crezi din nou in oameni!

Malala Yousafzai, EROINA de 16 ani. Premiul Nobel pentru Pace din sufletul nostru

TIME: Romanul Ionut Budisteanu, unul dintre cei mai influenti tineri ai lumii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri