31 Decembrie 2013 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Dansul ne ajuta sa slabim, dansul combate depresia, dar poate face totodata mult mai multe. Descopera care sunt beneficiile extraordinare pe care dansul le aduce corpului omenesc!

3. Dansul intareste oasele si tonifica muschii

Oasele adultului in special sunt “ajutate” in procesul de remaniere prin forte mecanice ce sunt realizate de muschi. Astfel tractiunile, presiunile musculare nu ajuta doar la un bun tonus al grupelor de muschi, ci si la intarirea oaselor si chiar preventia osteoporozei.

Pentru copii, dansul ajuta in procesele de crestere musculoscheletale, previne afectiunile coloanei vertebrale precum scolioza de exemplu si de asemenea dansul ajuta la o crestere si dezvoltare armonioasa a copilui.

4. Dansul “incetineste” imbatranirea

Da! Dansul, ca si alte tipuri de miscare sau sporturi, are capacitatea de a incetini procesele de senescenta (de imbatranire), miscarea fiind un factor important al longevitatii. Sportul reduce stresul organis si psihic – stres despre care se stie ca afecteaza functiile celulelor organismului nostru si accelereaza procesele de imbatranire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

5. Dansul protejeaza inima

Dansul este un bun protector cardiovascular, atat prin efectele miscarii asupra vaselor si inimii, cat si prin eliminarea tensiunilor psihice care ne pot afecta. In timpul dansului bataile inimii crsc usor, circulatia se intensifica, creste oxigenarea organismului si “tonusul” cardiovascular deive mai bun.

Spre deosebire de alte sporturi de performanta, dansul nu duce in timp la modificari patologice ale vaselor si/sau inimii (de exemplu hipertrofia musculaturii inimii – una din cele mai frecvente probleme pe care le ridica sportul de performanta, inclusiv fotbalul).

Scoala de Dans Madness Dance va invita la cursuri de dans pentru adulti si copii, cursuri cu programa special conceputa astfel incat sa va bucurati si de beneficiile de mai sus pe care dansul vi le aduce, dar si de invatarea unor pasi si coregrafii care sa va permita sa dansati cu placere oriunde v-ati afla.
www.cursuridans.com

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri