Aceasta este cea mai frumoasa colectie cu mesaje de Craciun. Inspira-te! Bucura-i pe cei dragi, lasa caldura sufletului tau sa inunde sufletul fiecarui om pe care il iubesti sincer. Craciun Fericit, tuturor!

11. Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi! Sarbatori fericite!

Foto: Shutterstock.com, om de zapada

12. Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi! Brad inalt sa ai in casa, cozonac proaspat pe masa, sa auzi colinde-afara, si sa ninga... pan' la vara! Craciun fericit!

13. Ma bucur ca esti langa mine si sper sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat cu multa zapada, colinde si bucurii! Esti cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata si iti multumesc ca existi!

14. Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

Iti mai recomandam si:

Testul psihologic al Bradutului de Craciun -poate cel mai simpatic test facut vreodata de Sarbatori!

4 retete de prajituri cu portocale speciale pentru Craciun

Pregatiri pentru Craciun: 5 aperitive dichisite

Craciunul in cele mai frumoase povestiri

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri