17 Decembrie 2013 publicat în Lifestyle 31 share-uri

Este luna cadourilor, a aromelor imbietoare si a serilor petrecute cu cei dragi! Cu siguranta , va ganditi sa oferiti cadouri inedite, inspirate, cu care sa va surprindeti prietenii si familia.

Iulia Preda, Doctor in Stiinte Medicale si cunoscuta farmacista, ne ofera astazi, cateva sugestii de cadouri organice 100%, pe care le puteti pregati chiar voi, acasa, cu resurse medii, dar cu multa dragoste si creativitate. Avantajul acestora este ca nu au parabeni si nici alte ingrediente nocive si pot fi personalizate chiar de voi!

“ Intotdeauna mi-a placut sa ofer celor dragi cadouri facute de mine , 100% naturale, in care am cea mai mare incredere. Sunt cadouri inedite, pe care le puteti ambala ingenios, puteti sa va alegeti singur sticlutele sau cutiile in care sa le puneti , sa cautati panglici rafinate, sa le concepeti etichete haioase si tentante, sa va lasati mintea sa jongleze cu creativitatea…! Asa ca va propun trei retete cu care veti impresiona sigur: sarea de baie colorata si aromata, parfumul solid si uleiul tratament de par!”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Sare de baie

Aveti nevoie de un recipient din sticla, dragut, sare Epson, cunoscuta si sub denumirea de sare amara, ulei esential cu aroma aleasa de voi si colorant alimentar, in concordanta cu aroma pe care o veti alege. Amestecati intr-un recipient sarea cu cateva picaturi de colorant alimentar pentru a ajunge la culoarea dorita si adaugati apoi si cateva picaturi de ulei esential de lavanda, de trandafir, de lamaie, ce preferati.

Foto: Shutterstock.com; sare de baie

Puneti amestecul, apoi, pe o foaie de hartie cerata si lasati in aer liber cateva ore pana se usuca. Apoi, puneti preparatul in recipientul ales de voi si inchideti! Adaugati o eticheta frumoasa si un fir auriu si cadoul este gata!

Foto main: Shutterstock.com; cadouri


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri