Iata care sunt cele 13 semne care iti arata daca v-ati iubit si intr-o relatie anterioara! Multe din relatiile vietilor anterioare nu sunt predestinate 'sa fie' cu fericire in viata aceasta oricat de mult v-ati dori sa fie, oricat de sfasietor ar fi sentimentul ca nu puteti trai sau merge mai departe fara persoana respectiva.

Iata care sunt cele 13 semne care iti arata daca v-ati iubit si intr-o relatie anterioara:

1. Aveti un bagaj comun de informatii pe care nu aveati de unde sa le stiti din nicio sursa tangibila. Aceste informatii pot fi asociate cu o anumita perioada sau era din trecut.

2. Va cunoasteti dinainte de a va cunoaste. Este foarte posibil sa-l fi vazut pe celalalt prin intermediul viselor sau al ‘viziunilor’ sau pur si simplu sa-i fi ‘simtit’ prezenta dinainte de a-l cunoaste realmente.

3. Inainte de a-l cunoaste pe celalalt, ai senzatia ca cineva lipseste din viata ta si ca nu esti cu adevarat implinita fara el. In acelasi timp, simti, stii si esti convinsa ca exista cineva acolo pe care o sa-l intalnesti intr-o buna zi. Iar in momentul in care o sa-l intalnesti, viata ta o sa fie completa. Si il intalnesti.

Foto Pereche Flamingo via Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

4. Intre voi exista multa pasiune si dragoste, dar si o ardere intensa care uneori nu este usor de gestionat. Adesea o relatie in prezent cu cel pe care l-ai iubit intr-o viata anterioara te poate consuma foarte mult, aducand in acelasi timp confuzie si sentimentul de a fi “prea mult” pentru tine

5. Impartasiti amintiri comune si este foarte posibil sa aveti chiar flashback-uri cu experiente similare/ oameni si locuri pe care le-ati mai vazut impreuna intr-o viata anterioara. Se poate la fel de bine sa aveti momente in care sa va amintiti secvente din viata voastra anterioara in care ati interactionat unul cu celalalt. Totodata, se poate sa va incerce un coplesitor si covarsitor sentiment ca ati mai experimentat ceva, cumva, impreuna.

6. Desi este diferita de conexiunea spirituala dintre sufletele pereche, sufletele voastre se conecteaza si interconecteaza intr-un fel special. Simtiti aceasta conexiune imediat ce va intalniti si simtiti ca este o conexiune dincolo de aceasta lume, diferit si dincolo de ceea ce ati mai simtit pana acum. Prezenta celuilalt in viata ta pare atat de familiara incat aproape ca nu-ti vine sa crezi ca ai putut trai fara aceasta persoana in viata ta.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae

Foto homepage: Simbol inima via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri