Asadar, capsunele reprezinta un deliciu culinar pentru persoanele al caror principiu determinant in viata il constituie confortul personal. Cei care adora capsunile sunt niste persoane materialiste, capricioase, rasfatate si egoiste, preferand nu de putine ori fericirea materiala celei spirituale.

Stiai ca felul in care mananci si ce anume mananci poate spune multe lucruri despre tine? Mai mult ca sigur ca da... Stiai insa ca anumite preferinte alimentare dezvaluie trasaturi de caracter care ne scap evaluand gesturile si comportamentul unei persoane? Biofizicienii australieni stiu in mod sigur. Acestia au observat ca persoane absolut diferite, preferand aceleasi fructe sau legume, manifesta o atitudine comuna fata de iubire si casnicie.

Asadar, capsunele reprezinta un deliciu culinar pentru persoanele al caror principiu determinant in viata il constituie confortul personal. Cei care adora capsunile sunt niste persoane materialiste, capricioase, rasfatate si egoiste, preferand nu de putine ori fericirea materiala celei spirituale.

Cei care aleg merele din varietatea de fructe pe care natura ni le pune la dispozitie sunt persoane stabile, constante in sentimentele lor. Prefera relatiile de lunga durata si sunt niste parteneri fideli.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Cei care prefera cartofii oricarei alte legume sunt oameni pragmatici si rationali. De regula, cauta sa isi intemeieze o familie numeroasa si unita.

Fructul tau preferat este ananasul? Daca da, inseamna ca esti o persoana joviala, te indragostesti fulgerator si iremediabil, iti plac discutiile aprinse si le adori pe cele in contradictoriu. Ai de asemenea un spirit inflacarat si aventuros.

Nu ca o regula, ci ca o constatare, oamenii echilibrati, calmi, lipsiti de pretentii prefera portocalele. Fata de persoanele iubite sunt tandri, afectuosi si iubesc gesturile fine si distinse. Si chiar daca in iubire nu le iese totul asa cum si-au dorit, nu sufera si nu acuza, caci au un inalt simt al demnitatii.

Varza de Bruxelles nu se afla tocmai in topul celor mai populare si indragite legume. Cei care consuma insa in mod frecvent acest aliment se fac remarcati printr-un caracter ferm, dificil si prin asteptari neverosimile si exagerate de la cei din jur.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

Preferinta pentru struguri tradeaza goana dupa placeri subtile si rafinate. Cu toate acestea, cei care adora strugurii, in timp, pot deveni parteneri excelenti, lasandu-se antrenati intru totul ritmului vietii de familie.

Impatimitii grepfrutului sunt considerati a fi superficiali, punand pret indeosebi pe propria persoana. Sunt foarte protectivi cu ei insisi, adopta in general un stil sanatos de viata, urmeaza cu strictete recomandarile medicului si nu cedeaza usor tentatiilor.

Oamenii debordand de viata si senzualitate iubesc perele. Chiar si in situatiile cele mai diverse, persoana acestora atrage atentia persoanelor de sex opus, reusind sa starneasca admiratie si respect.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri