'Sunt frumoasa datorita felului in care ma port. Datorita prezentei mele. Energia mea este frumoasa. Si ochii mei, si buzele mele. Sunt frumoasa datorita compasiunii mele pentru toti si toate'. - O mantra puternica care iti poate vindeca inima intr-un mod frumos si sanatos!

Suntem frumoase, puternice, avem sclipiri de geniu si puteri magice. Pe www.rebellesociety.com, SR Atchley ne propune o mantra superba, avand un puternic efect de vindecare al inimii. Este in acelasi timp o mantra ideala pentru a intari increderea in sine si in abilitatile si fortele proprii. Cititi-o ori de cate aveti nevoie sa va vedeti asa cum sunteti.

Mantra prin care orice femeie isi poate vindeca neincrederea in sine

Sunt frumoasa.

Sunt frumoasa datorita felului in care ma port. Datorita prezentei mele. Energia mea este frumoasa. Si ochii mei, si buzele mele. Sunt frumoasa datorita compasiunii mele pentru toti si toate.


Foto Femeie atragatoare via Shutterstock

Sunt rezistenta.

Sunt rezistenta deoarece trebuie sa fiu. Demonstrez intotdeauna perseverenta si hotarare interioara. Imi fac aparitia in absolut fiecare zi. Chiar si in zilele proaste, zilele grele. Plansul si bocetele… in zilele galagioase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Sunt sclipitoare.

Sunt o stea stralucitoare inaltata sus pe cer pentru ca toata lumea sa o vada. Lumina mea straluceste in noptile cele mai intunecate si calauzeste drumul calatorului. Sunt combustibil ce arde pentru fiintele eterice din propriul combustibil interior.

Sunt uimitoare.

Sunt o femeie uimitoare. O mama uimitoare, sora, fiica. O iubita uimitoare. Ma uimesc pe mine insami cu propria magie si felul in care folosesc puterea pentru ce este bine si drept.

Sunt atragatoare.

Reflect dragostea. O arat, o daruiesc, o cresc. Si dragostea nu moare niciodata. In ciuda mortii. In ciuda pierderii. In ciuda neintelegerilor si a eforturilor nechibzuite.

Dragostea nu moare niciodata.

Sunt frumoasa fiindca stiu asta.

Sursa: www.rebellesociety.com

Foto homepage: Femeie, Incredere in sine via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri