2 Decembrie 2013 publicat în Lifestyle 60 share-uri

Iata 5 semne care iti pot arata daca ai trait o viata anterioara!

Articol via Kudika

Teoria potrivit careia sufletele umane se pot reincarna este mai veche de 3000 de ani. Astfel de idei pot fi gasite in cele mai multe dintre culturile stravechi ale lumii. Indienii, grecii antici sau druizii celtici nu erau straini de aceasta notiune.

In vremurile moderne, pseudoteoria a fost preluata de adeptii Noii Ere (New Age), o miscare concentrata asupra libertatii spirituale, fara dogme sau norme impuse. Desi oamenii de stiinta nu au putut demonstra inca posibilitatea unor vieti anterioare, unii sunt totusi de parere ca aceasta este o realitate.

Teoretic, toti oamenii se reincarneaza in cateva existente pana cand se achita de toate datoriile acumultate fata de Univers. Atunci cand isi implinesc destinul, ciclul se rupe si sufletele trec la un stadiu superior al existentei. Iata cum poti recunoaste semnele unei vieti anterioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Foto Reincarnare via Kudika

1. Deja vu

Astfel este denumit acel sentiment ciudat ca ai mai trecut candva printr-o situatie identica. Imediat cum incerci sa iti dai seama cand anume s-a mai intamplat, creierul tau devine complet debusolat si nu iti poate oferi nicio explicatie.

2. Visezi lucruri foarte exacte

Adica ti se intampla des sa te visezi intr-o alta epoca, purtand haine specifice si facand activitati oarecum banale. Este foarte posibil ca spiritul tau sa iti trimita inconstient imagini dintr-o alta viata. Multi oameni sustin ca au vise care se repeta foarte des si unii dintre ei si-au vazut in somn exact momentul mortii dintr-o alta existenta.


3. “Amintiri” ciudate

Acest “simptom” se intalneste mai degraba la copii si de aceea este necesara o comunicare foarte deschisa cu parintii si o supraveghere foarte atenta. Uneori, micutii incep sa povesteasca “amintiri” ale unor intamplari pe care nu aveau cum sa le traiasca. Cameron Macaulay este un caz celebru care a facut inconjurul lumii.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original


Foto homepage: Suflet via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri