25 Noiembrie 2013 publicat în Lifestyle 10 share-uri

O nunta ca in povesti, nasterea copilului, vacantele de neuitat, petrecerile in familie, un weekend plin de aventura sau sarbatorile de iarna: Craciunul, Revelionul - sunt momente importante din viata ta pe care nu vrei sa le faci uitate niciodata. Cum ar fi daca toate acestea ar fi stranse intr-o fotocarte, si astfel pastrate intr-o stare impecabila, la fel de vii, ani si ani de-a randul?
FOTOCARTEA CEWE este cadoul perfect de sarbatori pentru tine, familia sau prietenii tai. Totul este simplu pentru ca tu, in doar 3 minute sa-ti comanzi produsul dorit: intri pe www.cewe.ro, descarci software-ul, alegi modelul de fotocarte potrivit evenimentului tau si il personalizezi cu propriile fotografii. Descarca software-ul CEWE, alege designul dorit, adauga fotografiile tale si FOTOCARTEA CEWE este gata!

Profita pana pe 20 decembrie de reducerile CEWE si ofera un cadou simplu, dar deosebit parintilor, bunicilor, prietenilor, colegi tai de birou. Poti alege o felicitare de Craciun, un calendar de perete, iar pentru cei mici - puzzle, jucarii, glob de zapada toate personalizate cu fotografiile tale si multe alte cadouri pe care te invitam sa le descoperi pe www.cewe.ro.

FOTOCARTEA CEWE este cel mai indragit produs din Europa, avand calitate germana 100% garantata. In anul 2012 peste 5,6 milioane de fotocarti au fost vandute in toata lumea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri