21 Noiembrie 2013 publicat în Lifestyle 135 share-uri

Provocarea GARBO: Eu, femeia de astazi. Eu. Cum erau visurile mele in trecut? Ce am devenit? Ce am realizat? Cate am invatat pana acum si cate mai sunt de invatat? Ne intoarcem cu mintea si sufletul in trecut...

Si zambesc. Nu vreau sa sune cliseu a la descantecul de ploaie care te face sa te simti cea mai frumoasa, dar iubesc faptul ca in aceasta viata m-am nascut femeie. Iubesc femininul, iubesc feminismul, iubesc energia feminina creatoare din mine, care ma uneste cu toate surorile mele din lume… si nu, nu as spune toate acestea daca nu as sti sigur ca pot iubi in aceeasi viata, un barbat, mai mult decat pe mine insami.

Niciodata nu am sa-mi limitez trairile corpului si sufletului meu

Daca m-as intoarce din nou la 16, 18 sau 20 de ani, in primul rand, mi-as iubi corpul care mi s-a dat, mult mai mult, stiind ca este un privilegiu si o binecuvantare sa il am. Cand esti adolescent nu te simti mereu bine in pielea ta si imi aduc aminte ca niciodata nu eram multumita de felul in care aratam, acum as sti ca nimic nu este mai minunat decat acest invelis straniu de frumos.

As vrea sa spun lucrul asta nu numai pentru Mihaela de atunci, dar si pentru toate fetele si femeile, care acum, in acest moment, inca mai cred ca, corpul lor nu este suficient de frumos. Este cu adevarat, perfect. Poti simti cu el de la piscatoarele picaturi de ploaie de pe firele de iarba care iti mangaie picioarele desculte pana la fiori de placere infinita, care il fac sa explodeze in mii de particule, in drumul lor in comuniunea cu celalalt, expresie a totalitatii, a perfectiunii tale oglindite . Niciodata nu am sa-mi limitez trairile corpului si sufletului meu. Am sa experimentez tot ce e mai inalt in felul in care ni s-a dat sa simtim.

As trimite aceasta scrisoare, nu numai fetei din fotografie ci pentru fiecare aspect nerezolvat din mine, care cere iar si iar iubire, pana cand va fi eliberat. As trimite-o tuturor oamenilor de care sunt indragostita, pentru ca stiu ca am pus in ea toata dragostea mea, pe care nu m-as mai teme s-o daruiesc oricand. Oriunde.

***

"Mihaela Dragan, 27 de ani, actrita ("calificativ" magic pe care il dobandeste dupa fiecare spectacol doar daca publicul a beneficiat de o "vraja"), de etnie roma - romana, desi trebuie sa aminteasca ca intr-o viata anterioara crede ca a fost peruana. In prezent, joaca one woman show-ul "Del Duma, Vorbeste-le despre mine" si este studenta ultimul an la Limba si Literatura Straina, teribilista revolutionara la toate cauzele care vor lumea noastra si mai buna."

Cititi si scrisoarea pe care a scris-o Oana Trifu Bulzan, project manager la Garbo.ro: Scrisoare catre mine

Scrisoare catre mine: 'Ai nevoie de haos in suflet ca sa dai nastere unei stele dansatoare'

Si de asemenea, asteptam propriile meditatii si fotografii cu voi in trecut si in prezent pe adresa redactiei redactie_garbo@garbo.ro; Mai multe detalii in Dosarul Garbo - Scrisoare catre mine



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri