Astrologia evreiasca este orientata nu numai asupra evenimentelor, dar si asupra sufletului unei persoane.Sufletul devine asadar cheia prin care se deschide adevarata personalitate a unei persoane si fiecare persoana in parte se straduieste sa integreze fizicul, mentalul si emotionalul in spiritual. Zodiacul Evreiesc este un zodiac cu traditie care se calculeaza in functie de luna in care s-a nascut fiecare. Iata asadar care sunt lunile calendarului evreiesc, semnificatiile acestora si trasaturile spirituale ce sunt asociate fiecarui nativ

Astrologia evreiasca este orientata nu numai asupra evenimentelor, dar si asupra sufletului unei persoane. Cu ajutorul ei, poti descifra caracterul unei persoane orientandu-te mai putin asupra profilului psihologic si mai mult asupra sufletului. Sufletul devine asadar cheia prin care se deschide adevarata personalitate a unei persoane si fiecare in parte se straduieste sa integreze fizicul, mentalul si emotionalul in spiritual. Zodiacul Evreiesc este un zodiac cu traditie care se calculeaza in functie de luna in care s-a nascut fiecare.

Conform calendarului evreiesc, luna in care te-ai nascut indica o anumita trasatura pozitiva pe care este posibil sa o dezvolti in viitor sau un anumit defect pe care trebuie sa-l depasesti. Nicio persoana nu este prinsa insa in “personalitatea” unei singure luni deoarece in structura interioara a fiecaruia exista atat bine, cat si rau, atat calitati, cat si defecte. Acestea pot fi perfectionate sau corectate, una cate una, de-a lungul intregului ciclu al anului evreiesc. Iata asadar care sunt lunile calendarului evreiesc, semnificatiile acestora si trasaturile spirituale ce sunt asociate fiecarui nativ :

Nissan -Prima luna a calendarului evreiesc, Nissan, corespunde lunilor martie-aprilie si este asociata inceputului de primavara. Nissan este guvernata de litera hei (h), fundamentul solid al comunicarii. Cei nascuti in aceasta perioada se afla asadar sub semnul puterii de comunicare si se disting de semenii lor prin maniera in care isi expun celor din jur gandurile lor cele mai intime. Sunt deschisi, capabili sa castige si sa farmece inimi cu cea mai mare usurinta. Au insa un stil haotic de a percepe lucrurile, dorindu-si sa realizeze totul in cel mai scurt timp posibil.

Iyar este cuprinsa in intervalul lunilor aprilie-mai. Iyar reprezinta luna aflata intre renasterea anuala in Nissan si noua maturitate in Sivan. In consecinta, litera acestei luni este transfigurata prin vav (v), simbolul adevarului pur. Nativii acestei perioade au dezvoltat un puternic simt al individualitatii si un devotament indarjit fata de adevar, o conditie sine qua non a maturitatii. Sunt dispusi sa accepte orice provocare atata timp cat rezultatul final dezolta premisa initiala: adevarul.

Sivan corespunde perioadei mai-iunie si i se mai spune si “luna alegerilor corecte”. Sivan este guvernata de litera zayin (z), care inseamna arma, deci lupta cu sinele. Daca te-ai nascut in aceasta perioada inseamna ca esti o persoana nehotarata, usor influentabila de cei din jur si de evenimentele externe. Esti intr-o permanta disputa cu tine insati si intotdeauna ai dificultati in a face alegerea corecta. Este necesara multa meditatie si munca interioara pentru a repurta victorii asupra propriei persoane.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri