M-am intalnit recent cu un prieten caruia i-am pierdut urma pentru cativa ani. Timpul trecut ne-a gasit cumva schimbati. Am inceput sa vorbim si despre maturitatea castigata in ultimii ani si, din una in alta, mi-am dat seama ca a dezvoltat si o filozofie destul de interesanta si draguta cu privire la femeile mature pe care le-a intalnit in ultima vreme.

L-am rugat sa isi dezvolte ideile si iata ce mi-a spus:

1. O femeie matura are standarde pe care le tine pentru ea insasi si nu asteptari pe care le proiecteaza asupra celorlalti.

2. O femeie matura stie sa comunice clar, cu maturitate si detasare despre ceea ce i se pare neplacut si ar vrea sa se schimbe.

3. Daca o fata tanara isi foloseste aspectul fizic ca pe o forma de valuta, o femeie matura stie ca valoreaza cu mult mai mult decat atat. Isi cunoaste inteligenta, integritatea, valorile si contributiile sale in cadrul societatii.

4. Din punct de vedere financiar, o femeie matura se bazeaza pe ea insasi. Iar daca se intampla sa intre intr-o relatie in care partenerul castiga mai mult, nu e ca si cand acesta ar fi scopul ei in viata.

5. O femeie matura ajuta alte femei. Si alege drumul integritatii pentru a obtine mereu, ceea ce isi doreste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

6. O femeie matura nu isi doreste neaparat sa fie in centrul atentiei tuturor, vrea sa fie adorata si respectata de un singur om, barbatul care o iubeste deplin.

7. O femeie matura a invatat cat este de importanta santatea ei si stie ca inima si corpul ei sunt sacre si ca nu pot fi separate.

8. O femeie matura isi rezerva timp pentru a medita asupra aspiratiilor ei profunde, asupra a ceea ce vrea sa devina in viitor si ce fel de exemplu vrea sa lase in viata.

9. Cand iti petereci timpul cu o femeie matura, simti cum te revigorezi fiindca ea te ajuta sa iti regasesti pasiunea pentru viata si sa vezi atatea noi posibilitati.


10.
O femeie matura nu face tot felul de joculete. Trebuie sa stii mereu ca ia lucrurile foarte in serios si ca are atitudine.

Foto: Shutterstock.com; femeie, femeie matura

Foto main: Shutterstock.com, femeie, femeie matura, zambet, portret

Iti mai recomandam si:

5 motive pentru care femeile mature sunt atragatoare!

Farmecul femeilor mature

De ce prefera femeile barbatii de 30 de ani?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri