M-am intalnit recent cu un prieten caruia i-am pierdut urma pentru cativa ani. Timpul trecut ne-a gasit cumva schimbati. Am inceput sa vorbim si despre maturitatea castigata in ultimii ani si, din una in alta, mi-am dat seama ca a dezvoltat si o filozofie destul de interesanta si draguta cu privire la femeile mature pe care le-a intalnit in ultima vreme.

L-am rugat sa isi dezvolte ideile si iata ce mi-a spus:

1. O femeie matura are standarde pe care le tine pentru ea insasi si nu asteptari pe care le proiecteaza asupra celorlalti.

2. O femeie matura stie sa comunice clar, cu maturitate si detasare despre ceea ce i se pare neplacut si ar vrea sa se schimbe.

3. Daca o fata tanara isi foloseste aspectul fizic ca pe o forma de valuta, o femeie matura stie ca valoreaza cu mult mai mult decat atat. Isi cunoaste inteligenta, integritatea, valorile si contributiile sale in cadrul societatii.

4. Din punct de vedere financiar, o femeie matura se bazeaza pe ea insasi. Iar daca se intampla sa intre intr-o relatie in care partenerul castiga mai mult, nu e ca si cand acesta ar fi scopul ei in viata.

5. O femeie matura ajuta alte femei. Si alege drumul integritatii pentru a obtine mereu, ceea ce isi doreste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Lasă-i să te judece! Lasă-i să zică ce vor! Mergi pe drumul tău cu sufletul curat! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

6. O femeie matura nu isi doreste neaparat sa fie in centrul atentiei tuturor, vrea sa fie adorata si respectata de un singur om, barbatul care o iubeste deplin.

7. O femeie matura a invatat cat este de importanta santatea ei si stie ca inima si corpul ei sunt sacre si ca nu pot fi separate.

8. O femeie matura isi rezerva timp pentru a medita asupra aspiratiilor ei profunde, asupra a ceea ce vrea sa devina in viitor si ce fel de exemplu vrea sa lase in viata.

9. Cand iti petereci timpul cu o femeie matura, simti cum te revigorezi fiindca ea te ajuta sa iti regasesti pasiunea pentru viata si sa vezi atatea noi posibilitati.


10.
O femeie matura nu face tot felul de joculete. Trebuie sa stii mereu ca ia lucrurile foarte in serios si ca are atitudine.

Foto: Shutterstock.com; femeie, femeie matura

Foto main: Shutterstock.com, femeie, femeie matura, zambet, portret

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Cine este Diana Micu, expertul în imobiliare, care îți spune cele mai sincere previziuni în materie de proprietăti 

Iti mai recomandam si:

5 motive pentru care femeile mature sunt atragatoare!

Farmecul femeilor mature

De ce prefera femeile barbatii de 30 de ani?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri