4 Noiembrie 2013 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Toamna este anotimpul cel mai colorat, plin de legume si fructe! Care dintre ele iti place cel mai mult? Mai jos va prezentam lista noastra de hit-uri ale toamnei. Alege hit-urile tale preferate si compune din ele cinci portii delicioase de legume, fructe si suc!

Propunerea numarul 5
PARA – dulce, suculenta, crocanta, cu o forma voluptuoasa si un parfum minunat. Se poate servi ca gustare, adaos la salate (se potriveste perfect cu branza albastra cu mucegai si nuci), precum si ca ingredient pentru prajituri - atat cele simple, cat si cele mai rafinate. Para caramelizata, servita impreuna cu rucola si prosciutto, este o solutie perfecta pentru un aperitiv simplu, dar foarte gustos.

Propunerea numarul 4
ARDEI IN MAI MULTE CULORI - rosu, verde, portocaliu, galben. In aceasta perioada a anului, ardeiul este delicios si crocant. Este, de asemenea, o sursa valoroasa de vitamina C, care, datorita intensitaţii culorilor, va transforma chiar si orezul cel mai obisnuit intr-o mancare minunat colorata. Excelent de mancat atat crud, cat si fiert. Aceasta leguma poate fi umpluta cu carne sau poate fi pregatita cu dovlecel pentru a obtine un ghiveci de legume delicios si satios.

Propunerea numarul 3
SUC DE MORCOVI 100 % – recolta de morcovi pregatita direct pentru consum. Excelent insotitor in drumetiile si picnicurile insorite de toamna. Satios, dens, plin de vitamine si compusi minerali, nu doar potoleste setea, ci poate fi de asemenea si o gustare rapida intre mese.

Propunerea numarul 2
VANATA - de asemenea, cunoscuta sub denumirea stiintifica de melongena. Aceasta leguma, atat de iubita in sudul Europei, ofera o multime de posibilitati! Vanata poate fi coapta, umpluta, preparata la gratar sau chiar amestecata cu mixerul impreuna cu masline, pentru a obtine o pasta delicioasa pentru sandvisuri.

Propunerea numarul 1
DOVLEAC – dovleacul este Mare. Si asta nu doar in sensul propriu. Din dovleac se poate manca aproape orice - de la pulpa pana la seminte si flori! Este excelent ca ingredient in supe, prajituri dulci sau chiar copt, de exemplu, ca produs de patiserie cu sare. Este foarte hranitor si contine multe vitamine si compusi minerali, asadar merita sa-l adaugi la hit-uri tale culinare ale toamnei.
Mai multe despre legume, fructe si sucuri 100% pe www.5pentrusanatate.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri