18 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Vrei o bautura pe care sa o savurezi in fiecare dimineata cu placere alaturi de cei dragi? Inka este cea mai potrivita alegere.

Inka este bautura preferata a familiei, bautura care ne aduce pe toti impreuna, dar cel mai important, cea mai potrivita bautura pe care sa o savurezi in fiecare dimineata.

De ce spun asta? Iata cateva motive care te vor convinge:

1. Este o bautura energizanta

Nu-i asa ca ai vrea ca in fiecare dimineata sa te trezesti cu pofta de viata si gata de actiune? Stim foarte bine cat este de greu sa ne trezim si parca sunt zile in care nu reusim sa facem asta deloc. Inka este bautura perfecta pentru acest lucru. Naturala, preparata din cereale de cea mai buna calitate, Inka iti da energia de care ai nevoie in fiecare zi.

2. Se prepara repede si usor

Dimineata parca nu avem timp de nimic si vrem sa batem din palme pentru a rezolva anumite lucruri. Pentru asta exista Inka. Usor si rapid, chiar si la biou iti poti prepara bautura preferata si apoi te poti concentra pe ceea ce ai de facut. Nu trebuie decat sa pui doua lingurite de Inka intr-o cana si apoi sa torni apa fierbinte sau lapte si gata.

3. Este o bautura satioasa

Fiind preparata din cereale naturale de inalta calitate, Inka este o bautura consistenta, perfecta pentru micul dejun si pentru intalnirile de dupa-amiaza cu prietenii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri