10 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 127 share-uri

Nu va temeti de suferinta si lasati-va inimile sa iubeasca, chiar cu riscul de a le rani... acesta este mesajul pe care ni-l transmite frumoasa poveste cunoscuta sub numele de 'Inima perfecta.'

Cateodata mi-am dat bucati din inima pe degeaba si cealalta persoana nu mi-a dat in schimb nici macar o bucatica din inima lui. Acestea sunt adanciturile goale din inima mea - a oferi dragoste este a risca. Chiar daca ranile sunt dureroase si raman deschise, ele imi amintesc de dragostea pe care am avut-o pentru acesti oameni si poate ca intr-o buna zi se vor intoarce si vor umple spatiul gol pe care il am cu bucati din inima lor… Intelegi acum care este adevarata frumusete a inimii?

Foto Batran_Shutterstock

Tanarul a ramas tacut o vreme si lacrimi ii scaldau obrajii. S-a apropiat apoi de batran cu timiditate si si-a atins inima lui cea tanara, frumoasa si perfecta. A smuls o bucata din ea si i-a intins-o batranului cu mainile tremurande. Batranul a primit bucata de inima, a pus-o in inima lui si apoi a rupt o bucata din inima lui brazdata de rani si cicatrici, plasand-o in rana din inima batranului. S-a potrivit, dar nu perfect. Au mai ramas cateva margini colturoase si crestate...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Tanarul s-a uitat la inima lui care nu mai perfecta, insa era mai frumoasa decat oricand din moment ce dragostea din inima batranului a curs intr-a lui. Cei doi s-au imbratisat si au pornit la drum unul langa celalalt.

In loc de concluzie, as vrea sa redau mesajul frumos transmis de Lais Stephan in paginile revistei www.selfgrowth.com. Personal, nu as fi putut gasi cuvinte mai potrivite pentru a exprima impresia pe care mi-a lasat-o aceasta povestire.

“Mesajul catre toti cei care citesc aceasta poveste si au suferit in trecut si au avut inima franta: niciodata sa nu va temeti sa iubiti din nou. Inima voastra este puternica si se poate vindeca iar si iar si iar. Bineinteles ca va lasa unele cicatrici, insa aceste cicatrici ne fac ceea ce suntem astazi. Fiecare rana si cicatrice reprezinta o lectie pe care a trebuit sa o invatam. Fiti mandri de cicatricile voastre! Iertarea este cheia de a-ti vindeca iar inima. Iertarea este de asemenea cheia de a merge mai departe in viata. Iarta-te pe tine si pe ceilalti pentru orice s-ar fi intamplat in trecutul tau. Fii recunoscator pentru lucrurile bune, pastreaza-le in inima ta si iarta lucrurile rele care s-au intamplat”.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri