3 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 70 share-uri

Cum ne tratam de saracie si datorii? Toti autorii cartilor de spiritualitate ne indeamna sa renuntam la atasamentul agresiv fata de bunurile materiale. De indata ce ne-am armonizat spiritul si am inteles cheia intamplarilor de viata, realitatea se va asterne mult mai placut pentru... trup si buzunar!

de Alina Neagu, expert Garbo si autor Revista Normal despre paranormal
despreparanormal.blogspot.com

Cum ne tratam de saracie si datorii?

Omul poate fi privit ca o entitate bipolara, avand o dimensiune materiala si una spirituala. Necunoasterea planului spiritual, ignorarea lui, genereaza probleme in plan material. Se spune despre saracie ca scoate tot ce-i mai urat in oameni. Am tot incercat, de-a lungul ultimilor ani, studiind experientele neplacute in plan financiar, atat ale mele, cat si ale celorlalti, sa inteleg. Am observat la nivel subtil faptul ca problemele financiare pot avea, cu o frecventa mai mare, urmatoarele cauze:

Atunci cand am dispus de resurse, i-am dispretuit sau i-am privit ”de sus” pe cei lipsiti de aceste avantaje: incapacitatea de a ierta, supararea, invidia, ”lipirea” sufletului de trup, refuzul de a ne bucura in sens spiritual de frumusetea si bogatia naturii, necinstirea, blamarea, condamnarea parintilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Foto Spiritualitate_Shutterstock

Am observat cum, de indata ce omul constientiza unde a gresit, situatia se indrepta, aproape miraculos. Bine, bine, imi veti spune, dar exista multi bogati care ii dispretuiesc pe cei care nu au. Asa este, dar nu putem noi sti care sunt lectiile lor de viata. Poate ca lectia lor este sa vada ca sensul vietii nu se afla in bunuri materiale. I-am vazut adesea platind – prin boala, inchisoare sau pierderi spirituale..

Si, ca sa va spun drept, n-am intalnit niciun bogat material care sa fie la fel de bogat si in plan spiritual. Nu ma indoiesc de faptul ca ar putea exista, dar eu nu am intalnit...

In ceea ce ma priveste, am cunoscut saracia, decaderea materiala. Pacatul meu? Am cultivat dispretul fata de cei pe care ii consideram prosti, fata de cei care si-au distrus destinul prin alegeri neinspirate. In loc sa manifest intelegere si acceptare, asa cum face un om spiritual, ii marginalizam, ii ocoleam sau ii alungam din preajma mea.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Foto homepage: Bogatie_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri