2 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 1 share-uri

O energie colorata ne imbratiseaza pe fiecare dintre noi, dandu-ne cate o forta speciala, aparte… Descopera ce tip de energie poarta cu sine culorile si cum te poti ajuta, activand aceasta energie din univers.

Oranj

Intoteauna, culoarea oranj a fost considerata a fi o culoare a fericirii si intelepciunii. Intelepciunea acumulata de-alungul vietii, atunci cand un om alege in mod constient sa isi traiasca viata in mod constient… Oranjul extinde abilitatea de a intelege si a creste dorinta de a trai. Oranjul face loc ideilor noi. Energia acestei culori este foarte soft, confortabila. In aura, oranjul reflecta curajul.

Foto: Shutterstock.com; fata cu rochie oranj, fata, rochie, meditatie

Daca hainele portocalii vi se par prea stridente, puteti activa energia aceasta benefica inconjurandu-va de obiecte, fructe si flori oranj. Daca purtati portocaliu, este bine sa directionati aceasta energie inspre partile joase ale corpului, in zona pelvisului. Dansul din buric elibereaza energia oranj. Dusurile, baile, inotul elibereaza de asemenea energie oranj.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Violet

Culoarea violet este foarte spirituala, eterica. Violetul linisteste. Nu te activeaza niciodata din punct de vedere fizic, pentru ca stimuleaza intuitia oamenilor si simtul lor artistic. Energia violet linisteste activitatea creierului uman si nervii.

Poti sa activezi energia violet odihnindu-te si facand loc frumusetii in mintea ta. Meditatia elibereaza energie violet.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri