2 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 1 share-uri

O energie colorata ne imbratiseaza pe fiecare dintre noi, dandu-ne cate o forta speciala, aparte… Descopera ce tip de energie poarta cu sine culorile si cum te poti ajuta, activand aceasta energie din univers.

Foto: Shutterstock.com, fata calarind, cal, lumina aurie

Auriu

Auriul este culoarea intelepciunii supreme si se regaseste foarte rar in aura umana. Fericire, speranta, bucurie emana din aceasta culoare. Auriul serveste umanitatea oferind un adevar cosmic si iubire. Acela sau aceea care emana o energie aurie este un invatator virtuos, un intelept care stie sa dea sfaturi benefice. El sau ea emana forta vitala si caldura. Aceasta culoare nu are un centru energetic.

Argintiu

Argintiul este o culoare rara ca aura, dar totusi mai des o gasim decat auriul. Oamenii a caror aura straluceste in argintiu inteleg dreptul fiecaruia de a avea propria lume si propria viziune, propriul sistem de valori. Ei au orizonturi deschise. De cele mai multe ori, acesti oameni au un scop in viata. Energia argintie este echilibratoare si ajuta o minte care se afla in dezechilibru. Calmeaza.
Aceasta culoare nu are un centru energetic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Verde

Verdele este energia evolutiei si de asemenea aduce mult calm. Energia culorii verde este una neutra. Nu este nici fizica si nici spirituala, in mod clar. Verdele semnifica renasterea si reinnoirea. Elibereaza tensiunea din corp. Verdele acopera ranile si fortifica inima.

Foto: Depositphoto; Verdele este de exemplu, foarte potrivit pentru camera copilului

Aerul proaspat si pur genereaza energie verde. Atunci cand ne plimbam pe malul marii sau al unui lac, activam aceasta energie benefica. De asemenea, daca practicam anumite sporturi cum ar fi inotul, canoe sau sky, activam energia verde. Ne ajuta si sa purtam verde si cel mai bine este sa purtam aceste haine in partea superioara a corpului, in apropierea inimii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri