2 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 1 share-uri

O energie colorata ne imbratiseaza pe fiecare dintre noi, dandu-ne cate o forta speciala, aparte… Descopera ce tip de energie poarta cu sine culorile si cum te poti ajuta, activand aceasta energie din univers.

Gri

Griul este culoarea intuitiei, reprezinta necesitatea de a trezi abilitatile interioare. Nuantele de gri, care se apropie de argintiu, reflecta trezirea energiilor feminine. Aceste energii semnifica intuitia, iluminarea si imaginatia creativa si in acelasi timp necesitatea de a dezvolta aceste abilitati.

Tonurile mai inchise de gri pot simboliza de asemenea dezechilibrul psihic. Griul tradeaza de asemenea o persoana misterioasa, singuratica. Aceasta culoare nu are un centru energetic.

Foto: Shutterstock.com; energie rosie, rosu, lumina rosie, lumini

Rosu

Rosul este cea mai fierbinte dintre culori. Energia sa arde. Activeaza cel mai bine energia fizica. Genereaza o energie intensa si face ca adrenalina sa creasca. Este o energie pamanteasca, primitiva, ascetica.

Pentru ca rosul reprezinta apropierea de pamant, putem sa captam o energie rosie atunci cand simtim pamantul sau o roca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

De asemenea, putem sa ne incarcam de energia acestei culori privind obiecte de culoare rosie – haine, flori. Energie rosie o activam si la sauna sau statul la soare. Rosul este activat si atunci cand ascultam muzica ritmata.

Galben

Centrul galben, sau centrul soarelui corespunde focului din natura. Energia galbena este vesela, optimista, adormitoare. Galbenul stimuleaza ideile noi, genereaza energia inteligentei.

Inconjurati-va de galben atunci cand studiati. Cum este o culoare a optimismului, galbenul este un bun antidot impotriva depresiei, disperarii si creste nivelul de rezistenta la stres.

Daca gandim pozitiv, insorit, activam centrul soarelui si energia galbena. Focul si soarele emana o energie galbena. La plaja activam energia galbena.

Sa ne amintim si cantecul Yellow (Galben) de la Coldplay:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri