17 Septembrie 2013 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Inka este o bautura gustoasa si aromata creata din cereale si cicoare. In sfarsit va puteti bucura de o bautura care are toate calitatile unei portii sanatoase de energie!

In sfarsit va puteti bucura de o bautura care are toate calitatile unei portii sanatoase de energie! Inka este o bautura gustoasa si aromata creata din cereale si cicoare. Este potrivita pentru a fi consumata la masa sau pur si simplu atunci cand vreti un moment de relaxare si placere.

Stilul de viata activ se compune dintr-o multitudine de lucruri: dieta, obiceiuri alimentare corecte, odihna si grija pentru sanatate. Pentru cei mai multi dintre noi, lucrul cel mai important pe care-l putem oferi corpului nostru este un mic dejun bun. Aici incepe cea mai marea aventura. Inka ne ofera o portie sanatoasa si naturala de energie pentru tot parcursul zilei - direct din cereale si cicoare.

Inka este o bautura naturala exceptionala, ce ne permite sa o consumam fara restrictii. Acesta este motivul pentru care Inka este bautura preferata de persoanele cu un stil de viata sanatos si activ si reprezinta o delicatesa chiar si pentru copii. In plus, oricine apreciaza gustul si usurinta de pregatire a bauturii Inka va descoperi in cele din urma si modul preferat de preparare a acesteia.

Inka este bautura calda ideala pentru a fi consumata la inceputul zilei, dar si in timpul acesteia, ca o portie de gust si energie. Pentru multi, Inka se potriveste de minune cu laptele. Aceasta combinatie perfecta creeaza un duo aromat si nutritiv pe care il gasim prezent in fiecare zi in milioane de case. Si nu in ultimul rand, Inka este considerata a fi o alternativa benefica si naturala a altor bauturi. Ideala pentru toti cei carora incomparabila aroma le este aproape, Inka asigura in acelasi timp conditii optime de sanatate si stare de spirit pozitiva.

Prin urmare, Inka poate fi consumata cu incredere atat de copii, cat si de adulti, de persoanele cu hipertensiune arteriala, cat si de cei care doresc sa o previna in viitor. Bucurati-va impreuna cu Inka de gust, de sanatate si de o stare de spirit pozitiva pe tot parcursul zilei!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri