21 August 2013 publicat în Lifestyle 52 share-uri

Intre membrii 'familiei sufletesti' exista o legatura speciala, construita in vietile anterioare, cand ati decis sa va reincarnati impreuna si in alte vieti.

-Lucrati impreuna inspre realizarea unei viziuni similare si aveti sperante, visuri si dorinte comune.

-Persoana din familia sufletului tau te accepta pentru tine insati, chiar daca te-ai schimbat sau te vei schimba. Dincolo de forma ta umana, iti cunoaste sufletul, iti stie esenta.

- Va ajutati unul pe altul si acest lucru se realizeaza in mod natural, fara efort sau asteptari, indiferent de nivelul la care este solicitat acel ajutor.

- Simti ca te inconjoara cu o dragoste, o putere de iertare si un devotament rar intalnit. Acea persoana iti va fi alaturi intotdeauna, la bine si la rau, precum in cazul fratilor de sange.

- Alaturi de un membru al familiei tale sufletesti ai un puternic sentiment de stabilitate. Constientizezi ca langa el si datorita lui (chiar daca se va afla pentru un scurt sau mai lung timp langa tine, in functie de situatie) vei putea sa cresti si sa te dezvolti indiferent de cat de grele ti-ar fi lectiile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri