16 August 2013 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Ce este de facut in cazul unui blestem? Primul pas este sa faci pace cu cel care te-a blestemat. Nu trebuie sa faci lucrul acesta in mod fizic, a face pace inseamna ca, atunci cand te gandesti la cel in cauza, mintea si inima ta sa uite de revolta si orice fel de agresiune.

Recunosc, nu sunt de acord cu preotii care sustin faptul ca, dincolo de mormant, blestemele nu se mai pot dezlega. Cata vreme iubirea trece dincolo de moarte si iertarea trece dincolo de moarte! Spovedania este o alta metoda de a inlatura efectele unui blestem. Mai ales ca ne ajuta sa nu transmitem mai departe energia distructiva. Sa recapitulam: -pace -iertare –spovedanie. Nu este intelept sa ignori blestemele, dar nici sa cultivi obsesia ca esti blestemat si de acolo ti se trag toate nefericirile vietii tale. Bineinteles ca din terapia blestemului nu poate sa lipseasca rugaciunea.

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal


Expert Garbo

despreparanormal.blogspot.com

Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com 

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri