1 August 2013 publicat în Lifestyle 160 share-uri

Oamenii vad viata in moduri cu totul si cu totul diferite. Exista realmente oameni care poarta ochelari imaginari, cu lentile roz si astfel, viata lor e cu mult mai frumoasa. Fericirea nu este insa un dat. Daca nu poti spera sa intalnesti un pestisor de aur, poti sa alegi chiar tu sa porti acei ochelari minune! Care sunt obiceiurile oamenilor fericiti?

1. Oamenii fericiti nu barfesc

Singurii oameni care nu barfesc sunt aceia care in adancul lor nu simt ca viata lor este destul de implinita. Daca esti fericit si implinit cu viata ta, de ce ti-ar mai pasa ce se intampla in viata altcuiva? Nu e nevoie sa ne ocupam vietile cu un astfel de comportament, caci acesta nu face decat sa ne portretizeze intr-un mod patatetic, ne face sa parem gelosi...

Foto: Shutterstock.com; degete, fericire

2. Oamenii fericiti nu isi bat capul cu problemele altora

Oamenii care nu reusesc sa isi vada de treburile lor, se simt, cel mai probabil, „mizerabil”. Cauta greselile altora doar ca sa se simta intr-un fel, mai bine. Acesti oameni nu prea stiu sa isi pigmenteze viata cu activitati interesante si atunci isi consuma timpul „preocupandu-se” de cele care li se intampla celorlalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

3. Oamenii fericiti nu gandesc negativ

Exista oameni care, simtindu-se mereu neimpliniti, se plang mereu de orice, iar de cealalta parte ii avem pe oamenii fericiti care vad mereu, mai degraba jumatatea plina a paharului si cauta in mod constant lucruri din ce in ce mai interesante in viata lor. Sa gandesti pozitiv este o conditie esentiala in economia unei vieti fericite. Concentreaza-te pe aspectele pozitive din viata ta si nu asupra celor negative!

4. Oamenii fericiti nu sunt gelosi

Pentru ca un om fericit nu are absolut nici un motiv sa fie gelos pe alti oameni. Ei recunosc aspectele pozitive din viata lor, care nu trebuie sa fie identica cu a celorlalti si le pretuiesc.

Ei nu se compara cu ceilalti, pentru ca sunt multumiti cu propriul drum in viata, cu ceea ce au. In loc sa se poarte cu gelozie, ei se bucura sincer pentru succesul celor din jur si celebreaza reusitele alaturi de ei.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

5. Oamenii fericiti nu au nevoie de confirmarile altora

Oamenii fericiti nu isi doresc cu ardoare aprecierea si confirmarile celorlalti. Ei isi recunosc propria valoare, au un auto-respect bine definit, valori bine fundamentate si nu traiesc in functie de asteptarile celorlalti. Ei stiu ca trebuie sa faca lucruri pentru ei insisi, lucruri care sa ii ajute sa evolueze in viata iar, faptul ca nu sunt preocupati de parerile celorlalti ii ajuta sa isi traseze un drum al evolutiei personale.

Foto homepage: Happy laughing woman_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri