26 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 34 share-uri

In calendarul maias exista 260 de zile, 20 de semne ale soarelui si 13 tonuri galactice. Conform numerologiei maiase, fiecare persoana se naste sub auspiciille unui numar cuprins intre 1-13 numit ton galactic.

Patrunde in tainele numerologiei maiase si descopera ce spune numarul galactic despre tine. Pentru a evita calculele complicate, acest modulhttps://www.mayanmajix.com/TZOLKIN/ sau acesta: www.muluk.net/component  iti pot fi de mare ajutor in aflarea numarului galactic personal. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti introduci in calculatorul special data nasterii.

Conform numerologiei maiase, fiecare persoana se naste sub auspiciille unui numar cuprins intre 1-13 numit ton galactic. In calendarul maias exista 260 de zile, 20 de semne ale soarelui si 13 astfel de tonuri galactice. Odata ce ai aflat care este tonul tau galactic in numerologia maiasa, citeste si semnificatiile de mai jos. In cartea ei “Codul maias”, Barbara Hand Clow asociaza cele 13 numere cu zeite si zei maiasi.

1. HUN (UNITATE) – Unitate, dragoste neconditionata, noi inceputuri, Tot ceea ce este

Zeul focului si al timpului

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cei nascuti sub auspiciile numarului 1 dispun de energie creativa intr-un volum mare si adesea simt nevoia de a se conecta la aceasta. Au totodata o fire independenta, opinii ferme, puternice si principii de viata de la care rareori se abat. Se plictisesc repede si au nevoie de diversitate si de noutate in viata lor. Puternici din fire, nu se dau in laturi de la provocari. In cazul in care cred intr-o anumita cauza, sunt dispusi sa o urmeze pana in panzele albe si chiar sa-si dedice resursele si viata acelei cauze. Au tendinta de a domina si de a fi agresivi si unii ii percep drept incapatanati si dificili. Cu toate acestea, in prietenie si relatii dau dovada de loialitate. Sunt perfect capabili sa initieze proiecte, insa au nevoie de ambitie si perseverenta pentru a le finaliza.

2. KA'A (POLARITATE) - Dualitate, cooperare, polaritate, mister

Zeul pamantului

Cei nascuti sub influenta numarului 2 sunt conectati puternic la ritmurile pamantului. Au o mare putere de atractie, iar prezenta lor este inconjurata de mister. Instinctele lor sunt bine dezvoltate si iau cele mai bune decizii atunci cand isi asculta acest sistem de ghidare atat de pretios. Au un farmec aparte si o fire deschisa, prietenoasa, axandu-se mult in viata lor pe relatiile dintre oameni. Pun pret si pe latura lor spirituala.

Foto homepage: Mayan calendar_Shutterstock

Foto int: Mayan temple_Shutterstock

3. ÓOX (RITM) – Actiune, curgere, creativitate, artistic, miscare

Zeita apei si a nasterii

Cei nascuti sub influenta numarului 3 sunt persoane dinamice care iubesc schimbarea si varietatea. Adora sa simta pulsul /ritmul unui loc, al unei activitati si adora miscarea. Plini de energie si entuziasm, au harul comunicarii si reprezinta o inspiratie pentru cei din jur. Stiu cum sa se exprime. Au inclinatii artistice si atunci cand vine vorba de munca, prefera sa lucreze individual. Aduc celor din jur diversitate, veselie, bucuria de a se exprima intr-un mod liber, energetic pozitiv. Ii stimuleaza intr-un mod productiv pe ceilalti, ajutandu-i sa-si gaseasca echilibrul.

4. KAN (MASURA) - Structura, ordine, stabilitate

Zeul razboinicilor si a soarelui

Cei nascuti sub amprenta numarului galactic 4 sunt atasati de ideea de stabilitate, de camin, de familie. Radacinile sunt pentru ei seva din care iti trag puterea si energia. Au nevoie sa se simta ancorati in ceva anume. Acasa se simt cel mai bine deoarece au o nevoie acuta de a sti ca exista acolo pentru ei un loc special, un loc in care se pot retrage indiferent de circumstante, un loc care sa le ofere siguranta si protectie. Ii caracterizeaza spiritul pragmatic si in situatii dificile se descurca cu brio, insa nu se simt confortabil in roluri de conducere pe care le si refuza adesea. Sunt concentrati asupra propriilor viziuni, sunt muncitori, rationali si realisti. Iubesc organizarea si planuiesc in mod constant pentru viitor.

5. HO (CENTRU) - Simplitate, Acceptare, Iubire, Cunoastere, Scop central

Zeita iubirii si a nasterii

Cei nascuti sub amprenta numarului galactic 5 sunt conectati la doua surse puternice de energie si forta: iubirea si cunoasterea. Au putere de convingere, sunt inteligenti, eficienti, competenti. Ii caracterizeaza dorinta de a cunoaste, de a investiga, de a se informa, de a cunoaste. Intr-un grup, se fac cu usurinta remarcati si isi asuma cu naturalete pozitii de lider. Le place sa simta ca ei sunt cei care detin controlul intr-o situatie. Au tendinta de a se angaja in competitii si de a se compara cu ceilalti, pierzandu-si uneori autenticitatea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri