17 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Cumparaturile online au devenit din ce in ce mai populare, iar un mod de a economisi atunci cand plasezi o comanda online este CashOut.ro.

CashOut.ro este o platforma care ofera utilizatorilor sai bani inapoi, reprezentand un anumit procent din valoarea comenzii plasate. Astfel, utilizatorul va primi inapoi intre 1% si 10% din valoarea comenzii realizate, suma ce se va acumula in contul sau CashOut si care ii va fi transferata in contul bancar.

Printre magazinele online partenere CashOut se numara si Elefant, Libris, 3 Suisses, Ama Fashion, miniPRIX, Yves Rocher, Meli Melo, evoMAG, ClickShop, F64.

Cum functioneaza?

1. Te inregistrezi
2. Confirmi inregistrarea apasand butonul de confirmare din mailul pe care il primesti in cateva secunde de la CashOut.
3. Accesezi pagina magazinului de unde doresti sa faci cumparaturi online din CashOut.

Apoi tot ce ramane de facut este sa alegi produsele pe care doresti sa le achizitionezi si sa finalizezi comanda.

De exemplu, daca doresti sa cumperi o geanta draguta de la Meli Melo tot ce trebuie sa faci pentru a primi bani inapoi este sa te asiguri ca esti logata in contul tau atunci cand accesezi pagina magazinului prin CashOut. Dupa ce ai finalizat comanda, in contul tau vei avea 7.5% din valoarea comenzii. Mai multe informatii poti gasi si in pagina Cum functioneaza si Intrebari frecvente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

De ce functioneaza?

CashOut.ro reprezinta un canal alternativ de vanzari pentru magazinele online. Datorita promovarii realizate de catre CashOut vanzarile magazinelor online cresc, iar pentru fiecare comanda plasata prin intermediul lor, CashOut obtine un procent din acea vanzare sub forma unui comision. Acest comision este impartit cu utilizatorul care a plasat comanda. Astfel toata lumea are de castigat: magazinele online au un numar mai mare de vanzari, utilizarorii primesc bani inapoi in urma achizitiilor - cashback, iar CashOut primeste un comision.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri