15 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 84 share-uri

Energia vibrationala numelui tau vorbeste si despre personalitatea ta. Cauta in tabelul de mai jos, numarul corespunzator fiecarei litere care compune numele tau si apoi fa o adubnare simpla, pana obtii un rezultat. Daca rezultatul este o cifra formata din doua numere, aduna-le pana obtii unul singur.

Numarul 3

Numarul 3 este sociabil, prietenos, si are o energie vibrationala debordanta. Este bun, pozitiv si otimist, ii place sa se bucure de cele mai bune momente in viata sa si are un simt al umorului dezvoltat. Este condus de Jupiter.

Cuvinte cheie: prietenos, jovial, pozitiv, aventuros, expresiv.
Cuvinte cheie negative: extravagant, superficial, imprastiat.


In iubire:
Persoanele influentate de energia vibrationala a lui 3 sunt energice si oricand gata sa experimenteze, din toate punctele de vedere. Chiar daca se afla intr-o relatie, ei trebuie sa isi pastreze si doza de libertate si obiceiuril de a socializa si de a fi in conjurati de multi oameni pe care vor sa ii faca sa se simta mai bine. Daca se simt incatusati devin nefericiti si nelinistiti.

Numarul 4

Este numarul muncitorului. El este practic si are rabdare pana in cele mai mici detalii. Persoanele care poarta aceasta energie vibrationala sunt de incredere si de ajutor. Energia lui 4 este condusa de Uranus.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cuvinte cheie: de incredere, de ajutor, stabilitate, auto-disciplinare.
Cuvinte cheie la negativ: incapatanare, viziune ingusta.


In iubire
, cifra 4 se manifesta putin contradictoriu. Au nevoie si de stabilitate dar si de confruntare in viata lor amoroasa. Pot devein foarte emotionali si frustrai daca se simt incatusati. Sunt insa foarte loiali fata de iubitii lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri