12 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 73 share-uri

Ingerii pazitori si Arhanghelii sunt mijlocitori divini intre om si Dumnezeu. Ei au fost creati din iubirea lui Dumnezeu pentru umanitate si au capacitatea de a ne ghida cu rabdare si nesfarsita intelegere pentru indeplinirea misiunii noastre in viata. Orice persoana are capacitatea de a primi mesaje de la ingeri si Arhangheli, atata timp cat isi deschide inima (si ochii) catre ghidarea lor divina.
  • Culoarea Verde Pal (sau roz pal) este reprezentativa pentru Arhanghelul Chamuel sau Arhanghelul-pacii. El ne ajuta sa ne echilibram chakra inimii, eliberandu-ne de emotiile toxice si invatandu-ne despre adevarata putere a iubirii si a iertarii.
  • Culoarea Galben pal, aproape de alb, il reprezinta pe Arhanghelul Uriel sau Arhanghelul-intelepciunii. El ne ajuta sa ne dedicam unui ideal, sa gasim inspiratie pentru proiectele noastre si sa readucem armonia in relatiile interumane. In plus, el ne poate ajuta cu idei noi si o minte limpede atunci cand avem nevoie.
  • Culoarea Albastru deschis, aproape de alb, il reprezinta pe Arhanghelul Haniel sau Arhanghelul-gingasiei. El este de ajutor in problemele feminine, fiind asociat Lunii si planetei Venus. In plus, el amplifica calitatile feminine precum gratia, bunavointa si tandretea si poate favoriza clarviziunea.
  • Culoarea Violet este reprezentativa pentru Arhanghelul Zadkiel sau Arhanghelul Flacarii Violet - a transformarii si purificarii. El ne poate proteja si elibera de energiile de vibratie inferioara, invatandu-ne despre puterea tolerantei si a iertarii. In plus, el ne poate fi de ajutor in imbunatatirea functiilor mentale si atunci cand avem de retinut nume, cifre sau alte informatii importante.

Andreea Peticaru

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Foto homepage si interior: Lumea ingerilor@Shutterstock.com

Afla mai multe despre ingeri, despre arhangheli si despre mesajele colorate de la ingeri citind una dintre cartile cu ingeri scrise de Doreen Virtue:

Ingerii sunt cu noi

Ingeri 101. Introducere in stabilirea legaturii, lucrarea si vindecarea cu ingeri

Arhangheli 101

Mesaje de la ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stii

Iti recomandam sa citesti si:

Mesajele secrete ale ingerilor tai

Ingerii - Energiile uimitoare care iti aduc sufletul pereche in viata ta si iti rezolva problemele in dragoste

Ingerii sunt oameni... Fascinantii Ingeri Pamanteni si cele 5 tipuri de suflete umano-divine

Obiceiuri, traditii si superstitii de Sfintii Mihail si Gavriil

Horoscopul norocului jupiterian in 2013-2014: afla ce iti rezerva intrarea Marelui Benefic in zodia Rac


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri