9 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 56 share-uri

Redescoperiti siguranta si increderea in sine! Acest sentiment nu se poate cumpara cu cartea de credit, ci reprezinta o relatie profunda cu propriul eu, care apare in mod firesc atunci cand ajungi sa te pretuiesti.
Inseamna un raport de echilibru intre minte si corp, stapanirea si controlul tuturor slabiciunilor, identificarea calitatilor si defectelor cu acceptarea lor si, mai presus decat orice, recunoasterea intima si indubitabila a faptului ca esti minunata, spune Mihaela Murgu.

Mihaela Murgu este un talentat instructor de fitness si aerobic, fiind recunoscuta si in planul dansului. Mihaela si-a inceput cariera in fitness inca din 1997, iar de la 4 ani a inceput sa studieze baletul clasic si modern.

In prezent Mihaela Murgu lucreaza ca instructor la Body Shape by Mihaela Murgu, oferind totodata si sfaturi in domeniul nutritiei. Pe Mihaela o puteti gasi la sala, dar activeaza si ca antrenor personal ONLINE www.mihaelamurgu.com

Mihaela Murgu-Fitness si Nutritie- Expert Garbo www.mihaelamurgu.com

Daca tu te iubesti, cei din jur te vor adora si nu este nevoie de cantarul din baie ca sa ai dovada acestui lucru.

In loc sa va autopedepsiti prin intermediul curelor de slabire duse la absurd, mai bine adoptati o atitudine pozitiva, de intelegere si recunoastere a nevoilor si slabiciunilor voastre. Uitati pentru o vreme acest razboi si incheiati un armistitiu inainte de a transforma totul in cenusa. Prin urmare:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

• stimulati-va simturile
• exprimati-va emotiile
• acceptati-va formele
• incetiniti ritmul
• acordati-va “invoiri”
• lasati-va admirate
• rasfatati-va
• abandonati controlul
• alegeti “vreau” in loc de “trebuie”
• iubiti fara limite

RASFATATI-VA SI AVETI GRIJA DE CORPUL VOSTRU.

Nu reprezinta un semn de frivolitate sau de superficialitate, ci este modul de a va cunoaste intim si a va accepta, chiar si cu cateva kilograme in plus. Nu trebuie sa va fie rusine ca “pierdeti timpul” pentru voi, este o maniera necostisitoare de a va oferi atentie prin gesturi simple: faceti o baie cu spuma, spalati-va parul, folositi creme pentru fata si corp, ingrijiti-va unghiile, apelati din cand in cand la un gomaj sau la o masca hidratanta. Daca dispuneti de suficient timp si de mijloace financiare, nu ezitati sa va rezervati o zi pe saptamana intr-un salon cosmetic cu sauna, masaj etc.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ghid pentru alegerea mobilierului interior 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Foto: Shutterstock

INVATATI SA CAMUFLATI MICILE DEFECTE.

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vi se spuna ca ati slabit doar pentru ca erati imbracate potrivit si aveati un aer elegant si ingrijit? De la corectarea posturii pana la folosirea tocurilor inalte si a decolteurilor adanci, exista o multime de strategii care pot sa va puna in valoare imaginea.

Cea mai simpla, dar si cea mai importanta, este pozitia corecta: indreptati spatele, trageti umerii inapoi si in jos, impingeti pieptul inainte, sugeti burta, ridicati barbia si priviti inainte, niciodata in pamant; inclusiv mersul corect se poate invata, astfel incat toata fiinta voastra sa degaje un aer de siguranta, eleganta, senzualitate si mister.

CREATI-VA UN STIL PERSONAL...

...pentru ca felul in care va imbracati are un impact major asupra celorlalti si reprezinta pasaportul vostru catre succes. Nu conteaza atat de mult cu ce va imbracati, ci felul in care purtati hainele respective. A avea un stil vestimentar este rezultatul sigurantei de sine, al autostimei si respectului pentru propria persoana.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

NORMALIZATI-VA RAPORTUL CU ALIMENTELE.

Interdictiile nu functioneaza, cel putin nu pe termen lung si orice regim care implica privatiuni exacerbeaza de fapt poftele. Reinvatati sa mancati si schimbati-va comportamentul alimentar pe viata. Puteti slabi mancand orice, cu conditia sa fie in cantitate redusa, asa ca eliminati din vocabular cuvinte precum: “cura de slabire”, “de maine...”, “fara dulciuri...” etc.

INCERCATI SA GANDITI ALTFEL SI PRIVITI-VA DIN ALT UNGHI.

Daca incepeti sa va vedeti diferit, inseamna ca asa si sunteti. Eleanor Roosevelt spunea: “nimeni nu va poate face sa va simtiti inferiori fara acordul vostru”. Apreciati-va singure calitatile, nu este narcisism, ci respect pentru propria valoare. Relaxati-va si lasati-i pe cei din jur sa va descopere cu adevarat, fara sa le atrageti atentia obsedant asupra “defectelor” voastre personale. Imaginea arata ceea ce lasati voi sa se vada!

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri