5 Iulie 2013 publicat în Lifestyle 13 share-uri

Criza a afectat serios bugetele de vacanta ale romanilor, iar planificarea unei vacante a devenit mai dificila. Este important sa ne planificam corect bugetul de vacanta, astfel incat sa nu acumulam datorii.

Comunicat de presa

Criza a afectat serios bugetele de vacanta ale romanilor, iar planificarea unei vacante a devenit mai dificila. Este important sa ne planificam corect bugetul de vacanta, astfel incat sa nu acumulam datorii. Tocmai din aceasta cauza, expertii KRUK Romania, companie in industria locala de management al creantelor, vin cu 7 sfaturi pentru o vacanta fara datorii.

• Verificarea si achitarea datoriilor inainte de plecare

Chiar daca nu ai abilitati innascute de contabil sau economist, un plan de buget, care sa cuprinda cheltuielile curente nu strica niciodata. Este important sa iti alegi o vacanta pe masura bugetului tau si sa iti achiti toate cheltuielile curente inainte de plecare. Daca totusi esti nevoit sa te imprumuti pentru vacanta, pune la punct un plan eficient prin care sa returnezi banii intr-un timp cat mai scurt, astfel incat sejurul sa nu devina o povara financiara pe termen lung.

• Rezerva din timp biletele de cazare si avion

Este stiut faptul ca majoritatea companiilor aeriene ofera discount la bilete, asfel incat le poti achizitiona chiar si la jumatate de pret daca le rezervi cu cateva luni inainte de calatorie. La fel, poti gasi oferte si la hoteluri, mai ales daca iti alegi sejurul in extrasezon. Daca nu ai reusit sa rezervi din timp concediul, nu dispera. Poti gasi oferte avantajoase last minute si pe ultima suta de metri, insa nu vei putea alege intodeauna hotelul dorit sau destinatia la care ai visat, pentru care bilete ar putea fi epuizate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

• Estimarea corecta a bugetului de cheltuieli

Atunci cand pleci in vacanta sau la drum mai lung, este recomandat sa iti faci un calcul de buget pentru a estima cat mai bine banii de care ai nevoie si pe care ii poti cheltui. Te ajuta un buget pe fiecare zi (care include masa, cazarea, obiectivele de vizitat, transportul cu mijloacele de transport) si poti pune pe lista si cativa bani in plus pentru cheltuielile neprevazute.

• Cauta discount-uri la biletele obiectivelor turistice pe care vrei sa le vizitezi

Aproape toate tarile din Uniunea Europeana iti pun la dispozitie un bilet unic cu ajutorul caruia poti sa vizitezi cele mai importante atractii turistice. Intr-adevar, trebuie sa platesti o suma mai mare dintr-o data, insa te scuteste de TVA-ul si taxa pusa de fiecare administratie la fiecare obiectiv turistic. Astfel ca pretul cumulat al biletelor de intrare este mai mare decat cel al biletului unic. In plus, poti urmari daca in perioada sejurului tau se organizeaza „Ziua portilor deschise” la muzeul pe care vrei sa-l vizitezi.

Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima!

Foto int: Air tickets & a happy couple_Shutterstock

Foto homepage: Family in vacation_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri