Poate ca noi da, insa sufletul nu se multumeste niciodata cu ceva mai putin decat iubirea adevarata.

Ne inselam adesea in alegerea sufletului pereche, lasandu-ne antrenati in relatii nepotrivite pentru noi, in care sufletul nu se simte deloc fericit sau implinit. In cartea Soulmates: Following Inner Guidance to the Relationship of Your Dreams” (Suflete pereche), Carolyn Godschild Miller ne invata cum sa ne ascultam sufletul, prezentandu-ne 22 de modalitati de a ne gasi sufletul pereche, persoana potrivita pentru fiecare din noi:

Carolyn Godschild Miller: 22 de modalitati de a-ti gasi sufletul pereche

Inceteaza sa te mai concentrezi asupra greselilor partenerilor tai si incepe sa ceri ca ale tale sa-ti fie dezvaluite.

Incearca sa asculti vocea interioara, mai ales atunci cand meditezi.

Fii dispus sa infrunti adevarul, chiar daca pare teribil de stanjenitor sau te poate dezamagi.

Elibereaza-te cu gratie din relatiile in care nu mai gasesti implinirea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Cele mai încurajatoare citate despre succes

Foto: Soulmates_Shutterstock

Infrunta-ti greselile cu compasiune si fa pasii necesari pentru a le corecta.

Ai in vedere posibilitatea existentei unei surse de intelepciune in interiorul tau care stie mai bine decat tine care este tipul de partener care te-ar putea face fericita.

Nu te descuraja doar fiindca incercarile tale de a gasi iubirea adevarata nu au functionat in trecut. O noua abordare poate produce rezultate peste asteptarile tale cele mai mari!

Inceteaza sa-ti mai asculti egoul si incepe sa-ti asculti sufletul.

Nu iti fie teama sa ceri ceea ce vrei cu adevarat.

Nu fi prea sigur de ceea ce ai inainte de a fi dispus sa mergi mai departe cu relatia ta.

Concentreaza-te asupra unei singure relatii, dandu-i partenerului tau toate sansele de a-ti raspunde precum speri ca o va face.

Cauta in alta parte daca partenerul tau actual nu vrea sa impartaseasca tipul de relatie pe care il ai in minte.

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Sufletul tau pereche nu va impartasi in mod necesar acelasi background ca si tine si nici nu va arata in mod neaparat in felul in care te astepti sa arate.

Se poate intampla ca destinul sa te aduca alaturi de sufletul tau pereche in mod repetat, insa depinde de tine sa decizi daca accepti introducerea si intentionezi sa-l cunosti mai bine.

Foto homepage: Two Hearts_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri