19 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Raportul din cadrul Comisiei Europene a identificat 36 de substante chimice cu potential de sensibilizatori 'extremi' sau 'puternici' pentru piele, ceea ce inseamna ca pot declansa alergii.

Un doctor dermatolog din Marea Britanie a solicitat ca pachetele de vopsea de par sa contina avertismente privind reactiile alergice grave, potential fatale, pe care le pot provoca substantele chimice continute, dupa ce un raport al Comisiei Europene a descoperit ca 36 de chimicale prezente in vopselele de par nu prezinta siguranta.

O analiza majora efectuata pentru Comisia Europeana a descoperit ca 36 de chimicale aflate in produsele de vopsit parul "ar putea sa nu prezinte siguranta pentru consum" si ca persoanele care le folosesc nu sunt "protejate in mod eficient”.

Doctorul dermatolog Ian White, de la spitalul St Thomas din Londra, a efectuat cea mai cuprinzatoare analiza de pana acum a acestor chimicale.

Raportul sau pentru Comitetul Stiintific pentru Siguranta Consumatorilor (SCCC) din cadrul Comisiei Europene a identificat 36 de substante chimice cu potential de sensibilizatori "extremi" sau "puternici" pentru piele, ceea ce inseamna ca pot declansa alergii. Acestea "ar putea sa nu prezinte siguranta", a conchis doctorul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto Hair Dye by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri