17 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 31 share-uri

Descopera Numarul Minor al Inimii tale. El te calauzeste pe calea destinului tau bun. Acest numar sta ascuns in numele tau scurt si reflecta intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet.

Numarul Minor al Inimii este un numar al numerologiei mai putin cunoscut, venind insa ca o completare necesara si fireasca a Numarului Dorintei Inimii. In timp ce Numarul Dorintei Inimii are in vedere in calcularea sa numarul intreg al unei persoane (asa cum i-a fost dat la nastere si cum apare in bulletin), Numarul Minor al Inimii are in vedere numele cel mai comun al unei persoane, numele sau scurt, numele prescurtat, numele curent, numele dupa care este strigata sau dupa care este cel mai bine cunoscuta.

Spre ex., o persoana cu numele Daniela poate fi cunoscuta in anturajul sau ca Dana, o persoana cu numele Alexandra poate fi strigata Alex, o persoana cu numele Mariana poate fi strigata Mari, o persoana cu numele Ana Maria poate fi cunoscuta ca si Ane. La fel de bine, poate fi cunoscuta precum Daniela, Alexandra, Mariana, Ana Maria. Numarul Minor al Inimii este strict legat de numele tau prescurtat, insa in anumite cazuri in care prescurtarea lipseste (precum in cazul numelui Irina), se are in vedere si prenumele complet, cu conditia sa fie prenumele dupa care esti cel mai cunoscuta in grupul tau.

Numele scurt, pe nedrept neglijat, prezinta o importanta colosala in numerologie. El reduce numele complet al unei persoane, reflectand intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet. Numele prescurtat scoate in evidenta si intensifica anumite aspecte ale fiintei tale lasate in umbra in numele intreg, lasand in schimb in umbra aspecte care sunt puternic accentuate de numele intreg. Numele scurt iti ofera perspective si unghiuri de vedere a ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata. El revela preocuparile tale interioare minore si ascunse bine in inima, care scapa vederii celor multi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Pentru a-ti afla Numarul Minor al Inimii, calculul este extrem de simplu. Se aduna cifrele corespunzatoare vocalelor din numele tau scurt. Daca te chema Alexandra si cunoscutii tai te striga efectiv Alexandra, fara nicio alta prescurtare, atunci ai in vedere prenumele tau intreg. Daca numarul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand rezultatul este redus la o singura cifra.

In tabelul de mai jos, ai vocalele si cifrele corespunzatoare lor:

a-1
e-5

i-9
o-6
u -3

Spre exemplu pentru un nume scurt precum Mira (prescurtare de la Mirabela), calculul se va face astfel. Dupa cum se observa, in acest nume scurt sunt prezente 2 vocale: i + a adica 9+1. 9+1 =10. Fiindca 10 este format din doua cifre, rezultatul se va reduce la una singura. 10 = 1+0= 1. Numarul Minor al Inimii pentru numele Mira este 1.

Foto homepage: Grunge Heart by Shutterstock

Foto interior: Many figures in the form of an apple by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri