3 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 331 share-uri

Desi nu a putut fi demonstrat fizic, nici macar specialistii in psihologie nu mai neaga existenta celui de-al saselea simt, intuitia.

Intuitia, sau al saselea simt, este acea necunoscuta pe care ne bazam cand luam repede decizii care, deseori, ne pot schimba viata. Desi nu a putut fi demonstrat fizic, nici macar specialistii in psihologie nu mai neaga existenta celui de-al saselea simt, intuitia.

“Intuitia consta in acea reactie a creierului care coreleaza experientele trecute cu indicii venite din exterior, intr-un anumit moment, pentru a permite luarea unei decizii. Pentru ca se intampla atat de repede si la nivel subconstient se numeste un proces intuitiv”, se arata intr-un studiu publicat in renumita revista de specialitate “British Journal of Psychology”.

Profesorul de psihiatrie Judith Orloff la UCLA si autor al cartii “Guide to Intuitive Healing: Five Steps to Physical, Emotional, and Sexual Wellness”, explica procesul care are loc atunci cand intuim: “La fel ca in creier, exista niste neurotransmitatori ai intuitiei care raspund la stimuli din mediul inconjurator si la emotiile din prezent. Cand acei neurotrasmitatori intra in actiune, apar tot felul de senzatii bruste, aparent din senin, precum teama, indoiala si chiar fluturasii din stomac, toate fara niciun fel de baza logica stabilita dupa un proces indelungat de gandire”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto Higher Consciousness by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri