Zambim pentru ca celalalt zambeste. Zambim ca sa alungam tristetea si sa inducem entuziasmul. Zambim pentru ca zambetul constituie cea mai subtila si rafinata metoda de a comunica, suplinind cu succes cuvintele. Zambim pentru ca ni s-a spus ca zambetul este calea cea mai sigura spre fericire si multumire. Zambim pentru ca oamenii de stiinta sunt convinsi ca atunci cand zambim des sistemul nostru imunitar devine mai puternic.

In timpul unui zambet subtil, aproape imperceptibil, mimica fetei nu sufera transformari majore. El apare in mod frecvent la persoanele sensibile, nervoase, lipsite de incredere in propria persoana si susceptibile in relatiile cu ceilalti. Sunt usor vulnerabile, iar in temperamentul lor predomina latura melancolica. In fata suprasolicitarilor de natura psihica, capacitatea acestora de rezistenta este destul de redusa.

Tot din aceasta categorie face parte si zambetul trist, in care intreaga expresie a fetei capata o doza de amaraciune. Un zambet trist indica o persoana ce are tendinta de a se refugia in propriile trairi interioare, de a acorda o importanta exagerata vietii sentimentale si care prezinta un pesimism dus in unele situatii pana la extreme. La fel de bine insa poate indica si creativitate, atractie catre arta si artistic si preferinta catre lucrurile rafinate, marunte si delicate.

Un zambet deschis in care dantura este dezvelita partial si in cadrul caruia apar riduri de expresie in preajma gurii si a ochilor tradeaza o fire ce dispune de multa forta, siguranta de sine, entuziasm, dinamism si simt practic. In relatiile cu ceilalti, poti fi insa impulsivi si orgoliosi, dezvoltand un comportament lipsit de control.

Zambetul larg, ostentativ, se caracterizeaza printr-o deschidere si mai mare a a gurii decat in cazul zambetului deschis. Dantura este dezvelita in totalitate, iar in partea de sus a nasului se poate observa o cuta discreta. Acest tip de zambet apartine persoanelor indraznete, cu caracter foarte puternic, dornici sa se impuna si sa indeplineasca ceea ce si-au pus in cap.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri