Invata sa iti asculti vocea interioara… The Institute of HeartMath vorbeste despre o legatura pe care o putem stabili intre “ceea ce spune inima” si “ceea ce spune mintea”, o stare pe care sa o putem atinge nu doar intuitiv, ci printr-un proces voluntar constient.

Ati simtit vreodata o voce interioara atat de puternica care va striga sa ii dati atentie, care va spune sa va opriti, sau sa mergeti mai departe? O voce interioara care pare a rosti un Adevar… dar pe care va e teama sa il luati in considerare, datorita vocii din minte, cu mult mai puternica ?…

Cercetatorii de la Institutul Hearth Math sunt de parere ca trebuie sa reusim sa ne coordonam activitatea intuitiva a inimii cu activitatea creierului, pentru a aduce Coerenta in vietile noastre.

Multi oameni experimenteaza sentimentul de a se simti in legatura cu inimile si mintile lor, aflate in armonie, functionand impreuna si aflandu-se in conexiune cu alti oameni. Este minunat acest sentiment de sinergie, dar de cele mai multe ori se intampla acestea pur si simplu, fara a fi neaprat un gest generat de o intentie sau o dorinta constientizata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

Cercetatorii de la institutul inimii au realizat un video prin care ne vorbesc despre „inteligenta intuitiva a inimii”:

“Nu ar fi minunat daca am reusi sa producem acest flow energetic in timpul comunicarii noastre de fiecare zi, in timpul proiectelor si provocarilor?”, spun cei de la The Insitutute of HearthMath. Ei vorbesc practic despre o stare de coerenta, o legatura pe care o putem stabili intre “ceea ce spune inima” si “ceea ce spune mintea”, o stare pe care sa o putem atinge nu doar intuitiv, ci printr-un proces voluntar constient.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri