26 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Curele de slabire drastice si efortul depus la sala nu par a-si face efectul? Iata 10 moduri prin care poti da jos cateva kilograme si care nu iti fura mai mult de 10 minute pe zi.

Jessica Smith a reusit sa dea jos 18 kilograme punand in practica cateva metode de slabit pe care le-a prezentat, ulterior, in cartea ei “Thin in 10 Weight Loss Plan”, scrie ivillage.com.

1. Ia o pauza de 10 minute

In mod normal, slabitul este corelat cu mai multa organizare, mai mult gatit (caci mancarea sanatoase nu se gaseste la automatul cu sandvichuri) si, mai ales, mai mult efort fizic.

Dar Jessica Smith spune ca, in numeroase cazuri, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iei o pauza de 10 minute pe zi in care sa nu faci absolut nimic si sa te concetrezi asupra respiratiei.

Este, de fapt, un mic exercitiu de yoga prin care iti reglezi respiratia si iti limpezesti gandurile. Este important sa faci si chiar da rezultate pentru ca o parte din surplusul de kilograme a fost acumulat pe fond de stres. Asadar, relaxeaza-te 10 minute pe zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Principiile de bază ale mașinii CNC 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET



Foto home page: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri