24 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Dr. Lawrence Katz si Manning Rubin au pentru tine cateva sfaturi istete care sa te ajute sa-ti antrenezi creierul. Aceste sfaturi au fost adunate in cartea 'Pastreaza-ti creierul viu'.

Tuturor ni se intampla. Uiti, pur si simplu, numele unei persoane cu care te intalnesti zilnic. Iti sta pe limba numele si nu ti-l poti aminti. Sau uiti versurile melodiei preferate. Sau uiti pentru ce ai venit in bucatarie. Nu trebuie sa faci o tragedie din asta.

Dr. Lawrence Katz si Manning Rubin au pentru tine cateva sfaturi istete care sa te ajute sa-ti antrenezi creierul. Aceste sfaturi au fost adunate in cartea “Pastreaza-ti creierul viu”.

1. Pune ceasul invers

Daca obisnuiesti sa porti ceas, intoarce-l invers. In acest fel mintea ta se va “chinui” sa-l citeasca. Partea stanga a creierului se ocupa cu procesarea informatiilor logice. Insa atunci cand imaginea este inversa, intra in actiune si partea dreapta a creierului care se ocupa cu procesarea lucrurilor necunoscute.

2. Spune pe litere invers

Este simplu sa spui pe litere un cuvant. Dar incearca invers, de la coada la cap! In acest fel iti reactivezi emisfera dreapta a creierului care se ocupa cu vizualizarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Principiile de bază ale mașinii CNC Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri