5 Aprilie 2013 publicat în Lifestyle 45 share-uri

Parcurge acest dictionar al Vietii, un dictionar de sorginte populara, pentru a afla care iti este ursita si ce iti este menit sa faci, sa iubesti si sa ajungi in viata. Nu uita totusi ca Destinul mai mult se construieste decat este.

Parcurge acest dictionar al Vietii, un dictionar de sorginte populara, pentru a afla care iti este ursita si ce iti este menit sa faci, sa iubesti si sa ajungi in viata. Este dedicat persoanelor nascute in luna aprilie, dar nu numai. Daca ai rude, cunostinte, prieteni si prieteni, colegi nascuti in aprilie, cauta ziua de nastere in acest minidictionar si afla ce spune acest lucru despre viata persoanei respective. Atentie! Acest articol are un scop exclusiv de divertisment. Nu-l trata altfel decat este si nu uita ca Destinul mai mult se construieste decat este.

1, 2 aprilie – Saptamana Copilului

1 aprilie – Te-ai nascut in ziua Veseliei. Aceasta zi aduce o stare de buna dispozitie si bucurie in suflet, dar si capacitatea de a trai micile placeri ale vietii.

2 aprilie – Te-ai nascut in ziua Demnitatii. Aceasta zi aduce prestigiu si o atitudine morala de invidiat in fata numeroaselor situatii ale vietii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

3-10 aprilie – Saptamana Stelei

3 aprilie – Te-ai nascut in ziua Punctului de Echilibru. Aceasta zi aduce armonie in viata ta si iti asigura un echilibru intre ceea ce esti, ceea ce ai si ceea ce-ti doresti. Drumul tau in viata va fi unul cumpanit.

4 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Initiativei. Aceasta zi aduce imboldul si impulsul de a initia lucruri noi. Aduce totodata propuneri inedite si dorinta de a face lucruri pe care nu le-a mai facut nimeni altcineva.

5 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Consecintei. Aceasta zi scoate in evidenta consecintele faptelor si a actiunilor tale deci trebuie sa fii foarte atenta la ceea ce intreprinzi si la alegerile pe care le faci.

6 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Celui care Experimenteaza. Aceasta zi accentueaza dorinta de a explora si de a descoperi lucrurile din jurul tau prin experienta proprie. Aduce totodata indrazneala felului de a exista.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

7 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Convingerii Entuziaste. Aceasta zi aduce pasiune si avant, mai ales atunci cand este insotita si de convingerea ca te afli pe drumul cel bun.

8 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Constiintei. Aceasta zi aduce intelegere, gandire, rationament, dar si moralitate. Ceea ce intreprinzi in viata este trecut prin filtrul dreptatii.

9 aprilie – Te-ai nascut in Ziua Exceselor. Aceasta zi aduce dorinta de a experimenta intr-o maniera mare micile placeri ale vietii. Uneori aduce cu sine si lipsa de cumpatare si masura. Ai nevoie de autocontrol altfel te poti deda cu usurinta exceselor.

10 aprilie – Te-ai nascut in Ziua indraznelii. Acesta zi aduce curaj in a da piept cu viata si in a nu te da batut. Ai capacitatea de a te ridica si de a o lua de la capat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri