26 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 84 share-uri

Intr-o postare pe pagina de Facebook a brandului Adrian Oianu, descoperim un text care ilustreaza viziunea designerului, cu privire la feminitate si la femeile din Romania, astazi.

Este o viziune care trebuie sa recunoastem, ne-a bucurat tare si mai mult decat atat, este o perspectiva pe care rareori o gasim la o persoana de succes in Romania, dar pe care am vrea sa o auzim mai des.

Practic, designerul demonteaza "mitul femeii visurilor". Femeia romanca este de fapt, o “supravietuitoare” a acestei societati lipsita din ce in ce mai mult de valori autentice, ea este "femeia ideala". 

„In primul rand, trebuie sa fii nebun sa crezi ca exista aceeasi femeie “ideala” la 20 de ani, la 30 de ani, la 40 de ani si asa mai departe… Nu! Mai mult, trebuie sa fii nebun sa crezi ca exista in general o femeie ideala!

Nu consider ca femeia ar trebui sa arate slaba sau fragila in sensul „ala”. Desigur ca, si un barbat poate sa isi arate fragilitatea. La o femeie insa, aceste trasaturi pot sa domine. Parerea mea este ca o femeie puternica se vede dupa capacitatea ei de a-si accepta feminitatea. Cu cat e mai confortabila in apa ei proprie, in femininul care o defineste pe ea, cu atat e mai puternica. Ca om.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Astazi presiunea pe femei a crescut din ce in ce mai mult. Vorbim de o femeie care trebuie sa se lupte cu mult mai multe forte din toate directiile pentru a-si pastra increderea in sine si echilibrul. Femeia asta se transforma de cateva ori pe parcursul unei zile, daca este cazul. Ea poate trece, in 24 de ore, de la fiica, sora, mama sau bunica, la femeie de afaceri, pastratoarea caminului, angajata responsabila, manager peste zeci sau sute de oameni. Ea poate fi artista, free-lancer, medic, profesoara, protestatara in Piata Universitatii, in sfarsit… ea poate fi orice si oricand vrea ea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri