12 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 80 share-uri

Emma Zeicescu este un chip foarte cunoscut noua, tuturor. Emma a devenit celebra datorita prezentei sale constante pe ecranele micilor ecrane, ca prezentatoare la Realitatea TV.

Ea vorbeste, in cadrul unui interviu pe care l-a acordat revistei Garbo.ro, despre acel ceva din adancul inimii ei.

Este vorba despre ceea ce budistii numesc atat de frumos... "Dharma", vocatia pe care trebuie sa o indeplinim, acea pasiune care ne aduce fericirea. Vei afla ca moda este marea dragoste a Emmei Zeicescu. "I'm a dreamer!" (Sunt o visatoare), spune ea si ne place tare acest fel de a fi. Iar, daca citesti acest interviu pana la final, vei afla care este secretul Emmei, in materie de stil.

Foarte de curand, Emma Zeicescu a lansat brandului Zellia by Emma Zeicescu si colectia “La Capricieuse”- Zellia by Emma Zeicescu.

Garbo.ro: Draga Emma, de cand cochetezi cu moda?


Emma Zeicescu: Cu moda flirtez inca din copilarie. Eu cu ea si ea cu mine (rade). E ca o poveste de dragoste in care ne-am tinut departe pana pe la 30 de ani. Dupa aceea ne-am “intalnit” cu adevarat. In copilarie, spre exemplu, cand ma plictiseam schitam modele pe caiete. Era si este relaxant. Asa ca a fost, cumva un vis pentru mine. Nu m-am gandit ca vreodata eu chiar o sa am un mic atelier unde se croieste fericirea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Pentru ca Zellia nu este doar un loc unde iti comanzi o tinuta, este locul unde stam la povesti si invatam unii de la altii. Aici suntem prieteni si intotdeauna se gaseste un sfat bun si o cana de ceai cald. Nu l-am pus in practica pana anul trecut pentru ca am ales sa dau prioritate carierei mele in televiziune. Timp de 12 ani am investit in acest domeniu toate resursele mele: timp, multa munca, suflet si idei.

Garbo.ro: Pe blogul tau vorbesti despre arta, despre frumos in general… De ce am avea nevoie de arta in viata noastra?

Emma Zeicescu: Eu cred ca un suflet fara un pic de arta se iroseste. In fiecare clipa, fotografie, imagine, picatura de ploaie poti sa gasesti o forma de creatie. In lumea gandurilor mele este multa creatie. In special atunci cand aleg sa tac, sa privesc si sa visez. I'm a dreamer!

Asta s-ar putea sa fie un defect dar eu cred ca e o calitate. Da, vorbesc cu drag despre arta si despre tot ce inseamna aceasta in viata noastra. Ma bucur cand, zi de zi, descopar ca suntem multi cei care iubim frumosul. Uite, imi vine acum in minte citatul unui sculptor francez: "Nu poti opri prezentul. In fiecare zi trebuie sa renunti la trecut … Si daca nu-l poti opri, atunci trebuie sa-l recreezi." E doar un fel de a pune lucrurile in pagina. Avem nevoie de arta. Avem nevoie sa evadam putin zi de zi!

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri