4 Februarie 2013 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Oamenii par a fi singurele vietuitoare care varsa lacrimi din motive emotionale.

Multe animale plang atunci cand simt durerea, dar dintre toate speciile, oamenii par a fi singurele vietuitoare care varsa lacrimi din motive emotionale.

Daca plansul emotional este cu adevarat un fenomen intalnit doar la oameni, atunci acest comportament ar trebui sa ne aduca un avantaj evolutiv. Dar oare care sa fie acela? Poate plansul sa ne ajute sa ne eliberam de stres? Devenim mai sanatosi daca plangem? De ce plangem atat de mult in copilarie sau de ce o facem atat de rar la maturitate?

Iata o parte dintre intrebarile pe care toata lumea si le pune si la care cercetatorii inca se straduiesc sa le gaseasca raspunsuri.

De-a lungul timpului au existat multe speculatii cu privire la scopul pe care il serveste plansul emotional. Problema acestor teorii este ca nu reusesc sa fie demonstrate in practica , tocmai din cauza ca nu toti oamenii plang ca urmare a acelorasi evenimente sau sentimente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Dreamstime


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri