21 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 217 share-uri

In viata, este extrem de important sa stim sa apreciem lucrurile simple. Asadar, sa ne facem propriei persoane cate o bucurie marunta in fiecare zi!

Bucurie marunta: Fa-ti un smoothie sanatos din fructele preferate si cateva linguri de iaurt.

Bucurie marunta: Pleaca de la serviciu cu jumatate de ora mai devreme pentru a face un lucru cu adevarat important pentru tine.

Image © Shutterstock - 1602166

Bucurie marunta: Cumpara-ti ceva ieftin, dar care sa te faca sa te simti bine. De exemplu, o pereche de sosete moi care sa iti tina cald nu iti vor afecta bugetul si cu siguranta iti vor insenina ziua!

Bucurie marunta: Plateste consumatia unui strain din aceeasi cafenea cu tine si urmareste-i reactia, bucura-te de zambetul care ii apare pe fata!

Bucurie marunta: Atunci cand esti la cumparaturi, joaca-te cu copilul care sta in fata ta la casierie si incearca sa il faci sa rada.

Bucurie marunta: Incalzeste suc de mere si amesteca-l cu scortisoara si putin bourbon, iar apoi ghemuieste-te la geam intr-o patura si priveste afara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Bucurie marunta: Inchide calculatorul, lasa Facebook-ul si citeste o carte. Intra in poveste, traieste alaturi de personaje si vei uita fara sa iti dai seama de problemele de peste zi.

Bucurie marunta: Dupa serviciu, mergi pe jos pana acasa si bucura-te de tot ceea ce te inconjoara - natura, oameni, intamplari.

Bucurie marunta: Ia-ti o bautura calda care iti place si concentreaza-te asupra gustului ei si asupra senzatiei de incalzire pe care ti-o ofera.

Bucurie marunta: Fiindca temperatura este extrem de scazuta, cumpara-ti o lotiune de maini care sa miroasa frumos si sa iti hidrateze pielea crapata de frig.

Bucurie marunta: Invata sa gatesti ceva ce nu ai mai gatit niciodata. Chiar daca reteta alesa ti se pare complicata, nu ezita sa o prepari!

Bucurie marunta: Culege niste flori si pune-le acasa intr-o vaza. Daca nu ai de unde sa culegi, cumpara un buchet de pe drum. Cu siguranta iti vor face ziua mai frumoasa!

Bucurie marunta: Trimite-i unei persoane dragi un buchet de flori si gandeste-te cat de frumoasa ii vei face ziua!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri