7 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Ianuarie este o luna aducatoare de boala peste tot ceea ce inseamna viciu. In Februarie avem nevoie sa ne depasim limitarile materiale. In Martie, cei singuri isi gasesc mai usor perechea. Afla de la Alina Neagu care este vibratia energetica a fiecarei luni in parte si ce te asteapta in cele 12 luni ale noului an.

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal
Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com

Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

CALENDAR VIBRATIONAL 2013

2013 este un anul pe care eu l-as numi "dupa fapta si rasplata". Daca pana acum am avut dispensa si destinul ne-a mai pasuit…anul acesta vom fi imediat amendati pentru lenea, viciile sau rautatile noastre.

IANUARIE – "Cumpatarea este cuvantul cheie"

Cei care nu stiu sa-si infraneze dorintele primare si cad prada viciilor si dependentelor materiale vor avea crunt de suferit in aceasta luna. Este o luna aducatoare de boala si moarte peste tot ceea ce inseamna viciu. Cei care cauta echilibrul vor fi fortunati si ajutati in demersul lor. Totul va parea mai usor pentru ei.

*Cod verde = vindecare, recuperare, nevoi viscerale


FEBRUARIE – "Lupta cu vibratiile joase"

O luna in care avem nevoie sa ne depasim limitarile materiale. Vibratia lunii trecute nu s-a stins. Avem tendinta sa ne certam pe nimicuri, maruntisuri materiale. Evitati sa fiti meschini sau exagerat de economi. Este o luna care va pune generozitatea la incercare. Daruiti chiar si din putinul vostru. Odata trecuta aceasta lectie, armonia se va restabili in viata voastra.

*Cod albastru = liniste, neutralitate, spiritualitate, creativitate, inspiratie, relaxare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri