Dorinta vine din lipsa, din starea de a nu avea, iar starea de a nu avea vine din perceptia posesiunii, iar perceptia posesiunii vine din perspectiva separarii de ceea ce vrei sa ai.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Dorinta de a nu dori nimic

Cautam, cautam, cautam. Alergam dupa solutii, dorim sa ajungem la cat mai multe informatii, cerem cat mai multe raspunsuri... Dumnezeule, inca nu am obosit? Cat ne mai trebuie pana cand vom intelege ca nu despre asta este vorba? Ok. Sa ne imaginam ca avem toate raspunsurile. Si acum? Ce urmeaza? Ce facem cu aceste raspunsuri?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Principalul motiv pentru care ne aflam in cautarea raspunsurilor este faptul ca avem impresia ca aceste raspunsuri ne vor elibera. De multe ori, imaginatia ne ofera o anumita forma, pe care ne-o transpune ca fiind forma solutiei pe care noi o cautam. Inca avem impresia ca manifestarea dorintei reprezinta ceea ce este cel mai bine pentru noi. Ce copii suntem...

Daca ne dorim ceva anume, asta nu inseamna ca este cel mai bine pentru noi si pentru intreaga omenire. Dorinta vine din lipsa, din starea de a nu avea, iar starea de a nu avea vine din perceptia posesiunii, iar perceptia posesiunii vine din perspectiva separarii de ceea ce vrei sa ai. Daca te percepi ca fiind separat de visul tau, atunci visul tau va ramane la stadiul de vis, pozitionandu-se in timp si spatiu ca fiind atunci si acolo. Insa, tu esti aici si acum. Iata cum deja s-a conturat separarea!

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Daca facem o calatorie in ansamblul tau existential, vom observa ca in clipa in care se naste dorinta, elementul dorit este privit ca fiind un element distinct, separat de cel care si-l doreste. Aceasta este perceptia in cazul dorintei. Iar perceptia creaza realitatea, via ansamblul gand, sentiment, vibratie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri