4 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 39 share-uri

La inceput de an ne facem o multime de proiectii, de planuri pentru ce va sa vina. Speram intr-un an mai bun! Uram celor dragi un an mai bun, plin de miracole si impliniri. Dar este oare de ajuns?

Daca urarile si dorintele nu sunt rostite din inima, daca ele sunt incarcate cu adevarat de energie pozitiva, ne imprima o senzatie de bine si speranta in suflet. Cu toate acestea, unul dintre cele mai frumoase indemnuri de sfarsit de an a fost acesta: “Nu ajunge doar sa iti doresti un 2013 mai bun! Fa-l sa fie mai bun!”

Si asta inseamna ca da, visurile pot deveni realitate. Haideti sa parcurgem cei "8 pasi pentru un 2013 senzational", impreuna. Avem nevoie de un pix si de o foaie de hartie… Sau de o fila noua deschisa in Word...

Foto: Warren Brown Photography

Mario Robecchi, specializat in life coaching, ne propune o alta perspectiva asupra vietii, asupra a ceea ce suntem capabili sa facem pentru noi insine.

Permite-ti sa visezi la un viitor minunat, mai bun, mai etic. Da, sa ne dorim este inceputul. Americanii au o expresie: "Dream Big!" pe care am putea sa o traducem "Viseaza maret!". Dar mai mult decat sa visam, sa ne dorim, este important sa credem ca intr-adevar, visurile pot deveni realitate si ca noi putem sa facem acest lucru posibil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Este foarte important sa avem un plan precis, spune Mario Robecchi. Acest plan este fundamental in atingerea obiectivelor. Nu prea suntem obisnuiti cu o astfel de abordare, de multe ori improvizam, iar obstacolele pe care le intalnim in cale ne fac sa pierdem din vedere prioritatile si telurile stabilite pentru un termen mai indelungat, pentru ca in final sa nu reusim sa ne implinim visurile.

Faptul de a nu avea un plan precis, blocheaza multe persoane in drumul lor spre succesul asa cum este el proiectat in mintea lor.

Cei 8 pasi pentru un 2013 plin de succes, in viziunea lui Mario Robecchi:

Pasul 1: Alege o denumire

Alege un nume, un cuvant care sa sintetizeze ceea ce iti doresti sa obtii in anul 2013. De exemplu “Operatiunea Cuplul Fericit” Aceasta denumire va fixa in mintea ta, vointa de a obtine un obiectiv.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri